Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

CADENZZA ŐSZI/TÉLI KOLLEKCIÓ

2016. május 23. - Antalfy Krisztina

Európában először Budapesten mutatták be a Cadenzza prémium divatékszer brand 2016-os őszi/téli kollekciójának exkluzív darabjait. A luxus divatmárkák egyes elemei, és több eddig még nem forgalmazott designer márka között továbbra is mindenki megtalálhatja a kedvencét korosztálytól és stílustól függetlenül. A Cadenzza bemutatóján is megbizonyosodhattunk, hogy ősszel divatban maradnak a geometrikus formák, az etno, és az arany színvilág még nagyobb hangsúlyt kap. A már szortimentben lévő, jól ismert luxus márkák mellett (például Versace, Vivienne Westwood, Tory Burch,) olyan trendi márkák és designerek ékszerei is kaphatóak lesznek, mint az Európában sokak által várva várt Kate Spade vagy a merészségéről híres Eddie Borgo.

fotorcreatedbjk_1.jpg

Időpont: 2016. május 19.
Helyszín: Cadenzza Budapest

A Cadenzza multibrand divatékszer-hálózat a hazai közönség előtt mutatta be elsőként Európában az őszi/téli ékszerkollekció exkluzív darabjait. A katalógusfotózásról frissen érkezett ékszerek rögtön rabul ejtették a hölgyeket az eseményen, így nyár végén is érdemes elsőként ellátogatni a Fashion Streeten található üzletbe.

Az ősz egyik témája, a „Future Folk” az inspirációját az ugandai Joram Jojo munkásságából meríti, aki az afrikai népművészetet és a történelmi legendákat értelmezi újra, egy elképzelt, futurisztikus környezetben. A kollekciókat progresszív geometriai minták, gazdag színvilág, arany díszítés jellemzi. Ezeket pedig különböző természetes anyagok felhasználásával - mint például tollak, textilek és féldrágakövek - teszik még látványosabbá.

cdsc.jpg

Sok híres tervezőt inspirált a „Fekete & Arany” témája, közéjük tartozik Kate Spade is, aki idén először jelenik meg a Cadenzza kínálatában az általa tervezett nyaklánc és karkötő kollekcióval. Illetve a szezon egyik különlegessége a “Versace for Cadenzza” kollekció a Versace divatháztól.

Az „Arctic” irányvonal titokzatos kontúrokat kombinál az arany különböző árnyalataival, mely így szokatlan alkotásokat eredményez. A gleccserek inspirálta erős vonalak és kontúrok tökéletes kiegészítőt eredményeznek a téli megjelenéshez.

cdsdfc.jpg

Néhány luxus divatmárka őszi/téli kollekciója

Kate Spade

Az amerikai tervező, Kate Spade 1996-ban nyitotta első boltját New Yorkban, ahol a fő hangsúlyt a táskákra helyezte. A márka ma már kiváló minőségű cipőket, ruhákat és kiegészítőket gyárt. A Cadenzza kínálatában karkötő és nyaklánc kollekció lesz elérhető: a „Thin Hinge”, „Sailor’s Knot”,Spade” és „Idiom” karkötők mindegyike rose gold, ródium és sárga arany változatokban lesznek kaphatóak, illetve a „One in a Million” nyaklánc kollekció szofisztikált darabjai betűs medálokkal szerezhetők be, a „Signature” kollekció arany bevonatos fülbevalói pedig a jellegzetes spade motívummal ellátottak.

ds.jpg

Oscar de la Renta

Az Oscar de la Renta 2016 őszi/téli kollekciója magába foglalja a fényűző és romantikus jegyeket. A „Short Tassel” fülbevalók fekete, pezsgő és elefántcsont színei az előző szezon darabjaira emlékeztetnek, míg a „Rose” kollekció a rózsaszín finom árnyalataiban tündököl. A kollekció fénypontja egy olyan különleges nyakpánt, azaz choker, mely széles szalagjait masnivá formálva díszíthetjük nyakunk hátsó részét.

oscardelarenta_rose.jpg

Tory Burch

A Logo Bead” kollekció szíve az összetéveszthetetlen „Hex” logo, melyet sárga vagy rose arany bevonat borít. Az idei kollekció tartalmazza a Crystal Pearl” fülbevalókat, a “Logo Bead” karkötő és fülbevaló szettet, illetve a „Logo Drop” fülbevalókat. A lenyűgöző Gemini Link” kollekció hosszú arany bevonatú láncokból áll, melyek remek kiegészítői az őszi, réteges öltözéknek.

cadenzza_oszi_kollekcio_2.jpg

Versace

A Cadenzza és az olasz divatház együttműködése még 2013 őszén kezdődött. A sikeres kooperáció gyümölcse a közösen megálmodott, a 2016-os őszi kollekcióban megjelenő Versace for Cadenzza” összeállítás. A kollekció szíve a Medúza feje, a márka jól ismert, kultikus logója. Az ékszer arany bevonatú, fehér Swarovski® Kristályokkal díszített. A kollekció két láncból, egy karkötőből, egy gyűrűből és egy fülbevalóból áll, mely szintén használja az ikonikus motívumot, és az elmaradhatatlan “V” betűt.

oscardelarenta_taffeta_bow_choker.jpg

Vivienne Westwood

A jellegzetes égitest motívumáról ismert Vivienne Westwood ősszel háromdimenziós formában megálmodott kreációja jelenik meg a Cadenzza kínálatában.

Néhány designer márka őszi/téli kollekciója

Eddie Borgo

Az Eddie Borgo ékszer filozófiája az időtlen modern szobrok és formák, illetve az ehhez kapcsolódó műtárgyak hangulatból merített inspirációk. A tervező Cadenzza-nál megjelenő első kollekciója a Safety Chain” nevet viseli. A karkötő, a gyűrű, a hosszú fülbevaló és a nyakpánt, azaz choker a határozott, magabiztos nők szexi kiegészítője lehet.

eddieborgo_es_katespade.jpg

Gas Bijoux

1969-ben megalapított márka a tervező André Gas utazásaiból merít ötleteket kézzel készített ékszereihez. Idén ősszel is a rá oly jellemező, afrikai törzsek ihlette darabokkal találkozhatunk, melyeket féldrágakövekkel, folyami gyöngyökkel, tollakkal és csupa természetes anyagokkal ötvöznek.

jbgjk.jpg

Cadenzza

Ebben a szezonban a Cadenzza ékszerekre jellemző a nem mindennapos formavilág és a Swarovski® kristályok. Az Arctic” kollekcióban a „Kaputt” kristály Jean Paul Gaultier terve alapján keveredik csillogó ródiummal és egyenetlen felületekkel, mely tökéletesen tükrözi a sarkvidéki trendet. A Contrast” kollekció darabjait - mely két láncot, karkötőt, fülbevalót, gyűrűket és karika fülbevalót tartalmaz - fekete csillogó Swarovski® Kristályok díszítik, így tökéletesen reflektál a Black and Gold” témához. A futurisztikus „Couture” darabjai a lenyűgöző nagyméretű kristályaival és a fekete bevonatával különleges és meghatározó darabjai lesznek a szezonnak.

 Szuper este volt, öröm volt részt venni a partyn!

unspecified_modified.jpg

nevtelen_3_20.pngAz üzlet címe és elérhetőségei:
Cadenzza Budapest
Fashion Street, 1052 Budapest Deák Ferenc utca 21.
Telefon: +361 249-8250

Nyitva tartás:
Hétfő – Szerda: 10:00-20:00
Csütörtök – Szombat: 10:00-21:00
Vasárnap: 10:00-18:00

További információ:
www.cadenzza.com

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr558752314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása