Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

NYERJ kényeztetést mosógéped, és időt önmagad számára!

2016. május 23. - Antalfy Krisztina

Hiszek benne, hogy mindenkinek jár egy kis kényeztetés. Ebbe bele tartozik a külsőnk ápolása, lelkünk kényeztetése, és persze az otthonunk, a konyhánk, azon belül is a mosogatógépünk tisztán tartása, ami ha szükséges, éjjel-nappal dolgozik, beindul minden étkezés után, vagy nagytakarítás előtt. És, ha már ennyit tesz értünk kedvenc mosogatógépünk, miért ne adnánk meg neki a legjobbat? A Finish amellett, hogy tisztaságot és ragyogást kölcsönöz edényeidnek, zsíroldó, tisztító termékeivel karbantartja a mosogatód, és ez által időt és pénzt spórol számodra. Ennek köszönhetően több időd marad önmagadra és persze minden másra. Hogy ezt a valóságban is megtapasztald, hoztam számodra egy szuper Finish nyereményjátékot!

fotorcreateddfsed.jpg

Bizonyított tény, hogy a mosogatógépek kevesebb vizet és energiát használnak fel ugyanakkora töltet elmosásához, mint a kézi mosogatás. Figyelembe véve az elmúlt években az egekbe szökő közműdíjakat, ezek nem elhanyagolandó tények.

NYEREMÉNY!

 

Finish Mosogatógép Tisztító

Tudtad, hogy mosogatógépednek havonta egyszer szüksége van tisztításra a leghatékonyabb működés érdekében? Ez így van! A Finish Mosogatógép Tisztítóval könnyedén tisztán tarthatod géped.

De mi van akkor, ha már nem tisztít úgy a mosogatógéped, mint új korában?

Ennek valószínűleg a géped belsejében lerakódott szennyeződés, zsír és vízkő az oka. A Finish mosogatógép tisztító megóvja ezektől a mosogatógépedet, és az olyan helyekre is elér, ahová Te kézzel csak nehezen, vagy egyáltalán nem, például a fűtőelemekhez, permetezőkarokhoz. Használata rendkívül egyszerű: semmi más dolgod nincs, mint a kupakról eltávolítani a védőfóliát, majd az üres mosogatógépbe fejjel lefelé beállítani a flakont – ugyanúgy, mint ha egy tányért akarnál elmosogatni – és elindítasz egy legalább 65°C-os programot. Elég havonta egyszer használnod, hogy megakadályozd a kellemetlen szagok kialakulását, és az ételmaradékok felgyülemlését. Mi több, így a mosogatógéped élettartamát is jelentősen meghosszabbíthatod.

fotorcreatedfrsd.jpg

Használd a Finish Mosogatógép Tisztítót havonta egyszer, vagy amint lerakódást észlelsz a mosogatógépedben.

A Finish Mosogatógép Tisztítóval 5x hatást érhetsz el:

  • Karbantartja a gépet
  • Megelőzi a vízkövet
  • Eltávolítja a lerakódott ételmaradványokat
  • Tisztítja a rejtett alkatrészeket
  • Semlegesíti a szagokat

 250 ml-es kiszerelésben kapható.

Finish gépi öblítőszer

Tapasztald meg a tiszta edényeket foltok és bevonatok nélkül (szemben azzal, ha csak mosogatószerrel mosnád őket) a Finish gépi öblítőszer használatával.

Kiegészíti a mosogatószer használatát, és megakadályozza, hogy edényeiden, poharaidon és konyhai eszközeiden ételmaradványok, foltok vagy bevonatok maradjanak. Próbáld ki Te is ezt a párosítást, és meglátod, hogy az eredmény tisztaság és ragyogás lesz! Egyszerűen tölts Finish gépi öblítőszert az öblítő adagoló rekeszbe, és a folyadék minden egyes mosogatáskor automatikusan kioldódik, a mosogatás öblítési fázisában.

fotorcreatedcdefcl.jpg

Finish gépi öblítőszerrel 5x hatást érhetsz el:

- Leöblíti a lerakódásokat
- Gyorsítja a száradást
- Foltmentes tisztaság
- Nincs filmréteg
- Csillogóbb ragyogás

400 ml-es kiszerelésben kapható.

Finish vízlágyító só

A Finish vízlágyító só segít megelőzni a veszélyes vízkőlerakódások kialakulását a mosogatógépben és az edényeken. A Finish vízlágyító só a mosogatógépekhez kifejlesztett speciális só, mely természetes anyagokat tartalmaz és könnyen oldódik. Elősegíti a mosogatógépekben lévő víz lágyítását, ily módon megnöveli a Finish mosogatószerek (tabletták, porok, gélek) tisztító hatását.

fotorcreatedfeswdcsd.jpg

A legjobb hatás elérése érdekében, ellenőrizd sűrűn, hogy a megfelelő mennyiségű só legyen a mosogatógépedben. Ez különösen ajánlott abban az esetben, ha a Te háztartásodban kemény a víz.
(Só funkcióval rendelkező Finish mosogatószerek (tabletták, porok, gélek) mellett is használja a terméket nagyon kemény víz esetén.)

Finish vízlágyító sóval 5x hatást érhetsz el:

- Fokozza a teljesítményt
- Lágyítja a vizet
- Véd
a vízkő ellen
- Foltmentes tisztaság

1,5 és 4 kg-os kiszerelésben kapható.

Finish mosogatógép illatosító

A Finish szagsemlegesítő mosogatógép illatosító szagsemlegesítő megszünteti a kellemetlen szagokat anélkül, hogy erős illatot hagyna az edényeken.   Frissítsd fel mosogatógéped az üde és friss citrom és lime illatával! A Finish citrom és lime mosogatógép illatosító különleges kettős folyadéktartó rekeszei egyszerre fejtik ki hatásukat, így minden alkalommal, amikor kinyitod a mosogatógéped, a kellemetlen szagok helyett a friss citrom és az üde lime illatát fogod érezni! 

fotorcreatednhlih.jpg

A Finish mosogatógép illatosítóval 5x hatást érhet el:

- Szagtalanít
- Azonnali frissesség
- Kétféle illat
- Akár 60 mosogatáshoz
- Praktikus akasztó

NYEREMÉNY!

A nyeremény tárgya:

Három Finish csomag, melynek mindegyikében található egy Finish mosogatógép tisztító, egy Finish gépi öblítőszer, egy doboz Finish vízlágyító só és egy Finish citrom és lime mosogatógép illatosító.

Mi a teendő?

1. Lájkold a VoilaMode Facebook oldalát!
https://www.facebook.com/www.voilamode.hu/?ref=bookmarks

2. Oszd meg a cikket!.
Több megosztás, nagyobb esély...


Sorsolás: 2016. július 1. péntek
Sok sikert!

nevtelen_3_19.pngTovábbi információ:
Finish Magyarország

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr328740332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása