Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, amit a héten…

2016. május 06. - Antalfy Krisztina

Értékeljük a pillanatot!

Ahogy ott ültem a kávéházi teraszon egyedül, volt időm megfigyelni a körülöttem elhaladó embereket, idős hölgyeket ahogy a piacról igyekeztek hazafelé, kézen fogva andalgó fiatal párokat, akiknél még lángolt a szerelem, édesanyjával a villamos után rohanó kisfiút, térképet szorongató turistákat és egy nőt, aki épp addig üldögél magányosan a villamos megállóban, a kopottas padon, amíg én elkortyolgattam a tejszínhabos lattemat. Semmit különöset nem csináltunk, ő csak bámult maga elé hosszasan, míg én elméláztam a gondolataimban. Nem ismertük egymást, de egy dolog közös volt akkor kettőnkben, végre önmagunk lehettünk és kiélvezhettük az egyedüllét ellopott pillanatait. Nem vagyok egy magányos lény, de néha azért jól esik egyedül meginni azt a finom feketét a hosszú munkanap végén.

fotorcreatedds_1.jpg

Tovább

Gwen Stefani, Julia Roberts és George Clooney egy autóban énekel!

Zseniális reklám, óriási nézettség

Adott egy laza, vicces csávó, James Gorden és egy városi terepjáró, amiben minden héten más és más világsztár mehet egy kört, miközben kellemes beszélgetések mellett marad idő egy kis éneklésre is. Valahogy így lehetne röviden és tömören összefoglalni a Carpool Karaoke című amerikai sorozatot. A The Late Late Show műsorvezetője többek között olyan világsztárokat utaztatott már meg, mint Stevie Wonder, Iggy Azalea és Justin Bieber. Én először akkor figyeltem fel a srácra, amikor Adele ült be mellé az anyós ülésre. Legutóbbi adásában pedig Gwen Stefani volt az utasa, akihez csatlakozott Julia Robert és George Clooney is.

landscape-1459253500-screen-shot-2016-03-29-at-81107-am.png

Tovább

Ismerd meg közelebbről Kiss Ádámot!

Mindannyiunk életében vannak meghatározó korszakok, amelyekre mindig nosztalgiával gondolunk vissza. A népszerű stand upos, Kiss Ádám főiskolásként hip-hop koncerteken csápolt bőgatyában, és legvadabb kosaras korszakában Michael Jordan fanatikusként még a mester képmását is a hátára varratta. Ma már egyre gyakrabban érzi úgy, hogy kezd megkomolyodni.

kiss_adam_elkeszult_1.jpg

 

Tovább
süti beállítások módosítása