Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Wildpastel 2016. tavaszi-nyári kollekció

2016. május 31. - Antalfy Krisztina

2016 SS Etno

Divatbloggerként számtalan magyar tervezőt van szerencsém személyesen is ismerni, amit nagy áldásnak érzek, hisz mindig is imádtam a divatot, így nagy öröm számomra, amikor hírt adhatok az adott magyar divattervező legújabb kollekciójáról. Az alábbi posztban Tóth Cecília Tünde és Garamvölgyi Eszter által alapított wildpastel márka 2016 tavaszi-nyári kollekcióját hoztam el számodra, mely idén a mesés kelet jellegzetes mintáiból merítette az inspirációt.

4130.jpg

Tovább

Teszt // Májusi Pixibox

Jöhet a nyár!

Szeretem a szépség dobozokat, de teljes őszintén leszek, eddig nem voltam egy Pixibox rajongó, egészen addig, amíg ki nem nyitottam a májusi csomagot. Szinte nem is hittem a szememnek, hogy mennyire tele volt jobbnál-jobb magas minőségi termékkel. Ha eddig nem rendelted be, utólag mindenképp kattanj rá és ahogy lehet, szerezd meg, mert most tényleg nagyon megéri. De nézzük is át gyorsan miket találtam benne!

img_8370.JPG

Tovább

6 edzőterem a világban, amitől eláll a lélegzeted

Hat tipp, amellyel igazán különlegessé teheted az edzést.

Autóroncsok között súlyzózni Kijevben? Agancsok között falat mászni Japánban? Vagy éppen gyárak tetején jógázni? A testmozgás formában tart és feltölt, a legextrémebb helyszínekkel viszont még különlegesebb lehet az edzés. Ha igazi sportőrült vagy, akkor ezekre a helyszínekre érdemes egyszer ellátogatnod!

red_rock.jpg

Tovább

TESZT // Vitalcare Natural Bio Sampon És Balzsam

A természetes az új divat

Egy sor bio sampont kipróbáltam már az elmúlt egy év alatt, ugyanis nagyon érzékennyé vált a fejbőröm. Igazán kísérletező típus vagyok ezen a téren, de végül mind közül mégis a Vitalcare Natural Bio Sampon és Balzsam vált be számomra. Az alábbiakban szeretném neked is bemutatni a Vitalcare Natural Bio hajápoló két termékét, ami organikus összetevőkkel táplálja és tisztítja a hajat.

img_6808.JPG

Tovább

Magyar származású színésznő a cannes-i vörös szőnyegen

Coco Königet a legjobban öltözött sztárok között

A magyar származású, nemzetközi színházi és filmszínésznő, Coco König is jelen volt a Cannes-i Filmfesztivál zárógáláján. Az ígéretes, fiatal tehetség a Chopard-ház képviseletében érkezett az eseményre – kifinomult, légies megjelenése mellett a Vogue Paris szerkesztői sem mentek el szó nélkül: a divatmagazin Coco-t a 2016-os cannes-i vörös szőnyeg egyik legjobban öltözött sztárjává választotta.

gettyimages-533423032_master.jpeg

Tovább

Lépj a jövőbe a Native cipőkkel!

Kortalan, mégis egyedi dizájn

Szereted a hagyományos cipők stílusát, mégis modern, stílusos szeretnél lenni, és persze kényelmes lábbelit hordani? Akkor a Native cipőket neked találták ki. A kanadai márka a legmodernebb technológiát egyesíti a könnyű anyagokkal, az egyedi stílust a retro életérzéssel. Válaszd akár a klasszikus tornacipőket újraértelmező Jefferson kollekció vagy a legújabb Apollo Moc kollekció egy darabját, biztosan nem maradsz észrevétlen.

unspecified3.jpg

Tovább

Gyere velem a 48. Kékszalag Erste World Nagydíjra!

Idén július 14-én, a hagyományoknak megfelelően 9 órakor dördül el az az ágyú a balatonfüredi mólón, amely a 48. Kékszalag Erste World Nagydíj rajtját jelzi. A legismertebb magyar vitorlásverseny egyúttal Európa leghosszabb és legnépesebb regattája is: a szervezők körülbelül hatszáz résztvevő hajóra, mintegy háromezer vitorlázóra számítanak, akik között az elmúlt évekhez képest a külföldiek száma jelentősen nőhet.

2015_07_02_kekszalag_szantoaron_0590.JPG

Tovább

Megnyílt a világ egyik legnagyobb H&M-je

Hírességekkel mutatkozott be az ismert brand legújabb üzlete

Ilyen nagyot még nem láttál! Nagyszabású zártkörű partival avatták fel a H&M vadonatúj üzletét, amely nem csupán Magyarország, de a világ egyik legnagyobbja is egyben. A rendhagyó eseményen olyan ismert tervezők és sztárok is együtt ünnepeltek a márkával, mint Szikszai Johanna és párja Baji Balázs, Ábel Anita, Kulcsár Edina és párja, Debreczeni Zita, Dukai Regina, Szilágyi Szilvi, Szegedi Kata, Lakatos Márk, Döbrösi Laura és Hien.

fotorcreatedsd_2.jpg

Tovább

Így lehetsz divatos és környezetvédő egyszerre

Járj Te is Amazonas szandálban!

Az Amazonas szandálok és papucsok nem szimplán csak termékek, az Amazonas ennél jóval több, egy életmód. A lábbeliket újrahasznosított vagy biológiailag lebontható gumiból készítik, valamint olyan nyersanyagokat használnak fel újra, mint a PET palack és szövethulladék. A szandálok és papucsok tervezése során az inspirációt mi más adhatná a 100%-ban brazil vállalatnak, mint az Amazonas esőerdő. Legyen szó a lábbelik formájáról, a mintákról vagy a színekről, azokat vagy a természet vagy a brazil emberek és kultúra ihleti.

10411227_751818778253573_3353722837389432215_n.png

Tovább
süti beállítások módosítása