Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Közeledik a MAGENTA ősz a gardróbod felé

2016. augusztus 18. - Antalfy Krisztina

Patinás kollekcióval nyitja az új szezont kedvenc magyar brand-ünk, a Magenta. A tervezőt, Dankó Ágnest minden bizonnyal a letűnt korok arisztokrata múzsái csókolták homlokon. A legújabb darabok ugyanis fenséges stílusban öltöttek testet! Ez a nemes egyszerűség minket is megfertőzött!

magenta2016osz_27.jpg

A Magentára jellemző izgalmas, egyedi, finom tervezői megoldások ismét előhívják belőlünk a NŐt. Ahogy az idei őszi szezonra megálmodott kollekció is bizonyítja, a Magenta minden egyes darabja ismét erős muníciója lesz ruhatárunknak. A kulcsdarabok több stílust követnek, így kölcsönözve eklektikus megjelenést viselőjüknek.

Modern gótok

A nemzetközi trendekre reflektálva, a kis szériás kollekciókat gyártó cég egyik idei vezértémája a viktoriánus kort idézi. Újra reneszánszukat élik a harangszabású újjak, a ruhák elején, szoknyák alján, többféle formában, méretben és elhelyezésben feltűnő fodrok, melyeket ezúttal is jó arányérzékkel vegyített a tervező. A dekoratív elemek mozgás közben életre kelnek, köszönhetően a nemes tónusoknak és finom matériáknak. A gyönyörű selymekből készült sálgalléros ingek és a kreatív szabászati megoldásokkal felvértezett blúzok, tunikák és egyberuhák könnyedén variálható kulcsdarabjai lesznek az őszi szezon különleges alkalmainak. A romantikusra szabott darabok jól megférnek a minimalista, tiszta vonalak mellett. Ez utóbbiak épp úgy a kollekció domináns részét képezik, akárcsak romantikus társaik. Az egyszerű szabású darabokat a magyar tervező kacér tüllbetétekkel, elegáns hasítékokkal, apró geometrikus mintákkal fűszerezte. A különböző darabok a szeszélyes őszi időjárásban egymással rétegezve is kiválóan működnek.

magenta2016osz_1.jpg

Nadrágok viadala

Akárcsak 2015 előirányzott trendjénél, az idei őszi idényben még inkább háttérbe szorul a csőnadrág egyeduralma és lenyűgöző fazonválaszték sorakozik fel a márka kollekciójában. A nadrágok hossza a boka fölé kúszik, száruk bővül, vagy épp fordítva, csípőtől a boka irányába szűkül. A 2016-os őszi trendben az ülepes, vagy átlapolt melegítőnadrág-fazonra hajazó verziók és a kissé maszkulin, szigorúan élre vasalt modellek mellett a pimaszul vagány, egészen bőszáru fajták is új karaktert adnak megjelenésünknek! Az újjászületett fazonok persze nemcsak monokróm színekben kaphatók. A Magenta merész kontextusba helyezte a klasszikus kockás mintát és legújabb nadrágfazonjai által naprakésszé teszi ezt az idei nagy visszatérő mintát.

magenta2016osz_10.jpg

Nemes tónusok

A kreációk gyönyörű őszi színekre építkeznek. A klasszikus fekete és fehér mellett, nemes mélykék, borvörös és az ősz legvagányabb árnyalata, a khaki színezi be a kollekciót! Ez utóbbi igencsak tekintélyt parancsoló és óriási előnye, hogy jól párosítható nuddal, arannyal, barnával, bézzsel, vagy diszkrét fekete bőrbetétekkel. A brit hadsereg 19. századi uniformisának árnyalata most a legnőiesebb szettjeinkbe és őszi ruhatárunkba épül be! Fogadjuk hát a borús őszt derűs lelkesedéssel!

magenta2016osz_34.jpg

Non plus ultra: A gyártó egyre nagyobb hangsúlyt fektet a kényelmi faktorra, mint a kelméket, mint a fazonokat tekintve. Ha az elegáns szettjeinket levetjük, kedvünkre szemezhetünk, a márka, sportos jegyekre épülő mikro trendjéből is!

„A kollekció egyetlen darabja sem kirívó, csupán sejtet. Mellőzi a mély hasítékokat, helyette finoman villan ki a váll, a boka, vagy-épp a kulcscsont.„

magenta2016osz_5.jpg

 nevtelen_3_42.png
További információ:
www.mgnt.eu
www.facebook.com/magenta.mgnt
Szöveg: Szokronyos Eva - Etalon

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9310425494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása