Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Láttad már az Intimissimi x Swarovski új csodáját?

2016. augusztus 22. - Antalfy Krisztina

Húsz évnyi nőiesség, gyengéd vagy határozott, merész vagy éppen visszafogott stílusban. Húsz év kimagasló sikerei és eredményei után itt az ideje újragondolni a fehérnemű fogalmát, mint műalkotást, amely mindenki számára elérhető. Az Intimissimi nagystílűen ünnepli huszadik születésnapját: egy különleges melltartó megalkotásával, amely ékszerként tiszteleg a női szépség előtt.

rif020_on_ice_bra.jpg

Az Intimissimi aprólékos figyelmet fordított a tervezési folyamatra, a különleges darabot ragyogó Swarovski kristályokkal díszítette. A márka egyik nélkülözhetetlen alapdarabja, a teljesen fekete, pánt nélküli Monica modell mikroszálas hátsó pántját csillogó kristályok borítják.

A 325 kristállyal díszített fehérnemű arra született, hogy az egész világ megcsodálja és új fényt adjon megjelenésednek. Swarovski kristályok, négy különböző méretben - a legnagyobbtól a legapróbbig minden követ egyenként, kézzel helyeztek fel, előre megtervezett minta szerint.

carolina_as_a_butterfly.jpeg

A fényáradat a fekete anyagon olyan, mintha több száz hullócsillag lenne a forrása. Tökéletesen különleges, igazi női álom, amely hamarosan valósággá válik.

A kivételes szépségű színpadi produkciót beragyogja majd a kristályok csillogó játéka és a nézőtér energiája, amint izgatottan várja a legújabb darabok érkezését. Az Intimissimi On Ice egy egyedülálló előadás, a hírességek és a stílus parádéja, ahol a divat, a tánc és zene sztárjai egy szenzációs koreográfia keretében randevúznak a jégen.

rif020_019_f_55965.jpg

Ez tökéletes alkalom arra is, hogy a cég egy új melltartót mutasson be, amelyet a sikk és a varázslat látványos ünnepének szentel; egy rendkívüli, új darabot, amely a Swarovskival való együttműködésből született. Exkluzivitása ellenére a márka limitált szériában 6500 darabot tesz elérhetővé az üzletekben és online. Minden egyes darab biztonsági pecséttel és szériaszámmal lesz ellátva, így közvetlenül nyomon követhetőek a Swarovski honlapján (www.crystals-from-swarovski.com), eredetiségük garantálása érdekében.

A melltartó előreláthatólag 89.90 eurós áron lesz elérhető Olaszországban. Egy kétrétegű selyemzsorzsett felső, mandarin gallérja mentén 147 kristállyal, hátán romantikus masnival díszítve, is elérhető lesz majd.

Csupán 4500 darab készül majd az utóbbi termékből, amely rendkívül nőies és divatos - a felső olaszországi ára várhatóan 99.90 Euró lesz.

A tervek szerint mindkét termék szeptember végén kerül majd forgalomba 1257 üzletben, amelyekből 328 a tengerentúlon található. Az elegáns darabok hatalmas sikerre számíthatnak, látványosak lesznek, akárcsak a show, és kifinomultak, mint maguk a kristályok, egyedülálló energiával rendelkeznek...akár a húszévesek.

nevtelen_3_43.png
További szépségek:
Swarovski

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7911356476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása