Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Playersroom nyílt a Váci utcában

2016. szeptember 01. - Antalfy Krisztina

Hatalmas tömeg várta, hogy a Playersroom üzlethálózat megnyissa új üzletétének kapuit augusztus 30.-án Budapest szívében, a Váci utcában. A főváros első számú shopping utcájának 14-es száma alatt különleges nyereményjátékokkal és óriási akciókkal várta vásárlóit és látogatóit Magyarország egyik vezető cipő és sportruházati üzletlánca, a Playersroom.

piltnerpeter-85075.JPG

Az sorban álló vásárlóknak megérte több órán keresztül várakozni, hiszen nem csak vörös szőnyegen vonulhattak be az üzletbe, de utalványokban és koncertjegyekben is részesültek. Kényeztető fogadtatásban volt tehát részük az arra látogatóknak. A megnyitó napján mutatkozott be Magyarországon a Playersroom életében az Adidas NMD cipő is. A látogatók nem csak megcsodálhatták a világmárka legújabb kollekcióját, de egy szerencsés meg is nyerhette a csodacipőt. Továbbá számos különleges sneaker modellel találkozhattak a résztvevők, több márka kizárólagos forgalmazója Magyarországon a Playersroom. Úgy mint, Le Coq Sportif, Dorko, Sealand, Norah, Levi’s cipők és kiegészítők, Tommy Hilfiger zoknik, Mission, és a Chevelle.

piltnerpeter-84476.JPG

A hivatalos megnyitó előtt egy órával stylistok, bloggerek és hazai művészek és hírességek lepték el az üzletet, így első kézből járhatták be és köszönthették a hatalmas cipőbirodalmat. A VIP állófogadás után pedig együtt nyitották meg Magyarország legújabb Playersroomját.


Szuper hely, remek választék, látogass el még ma a Playersroom legújabb üzletébe!

piltnerpeter-84738.JPG

nevtelen_3_48.png
További információ:
Playersroom

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr5411669404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása