Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Insta-pillanatok // Augusztus

2016. szeptember 01. - Antalfy Krisztina

10 dolog, amit szerettem benne

Így szeptember elején még eszünkbe sincs elbúcsúzni a napsütéses nyártól, a hűvös reggelek és fázós éjszakák azonban már jelzik számunkra, hogy hamarosan beköszönt a valódi ősz. Bár nyár típus vagyok, kedvenc évszakom mégis az ősz, imádok benne mindent, a színeket, az illatokat, a nagy erdei sétákat, a lehulló színes faleveleket, a ködös hajnalokat, a gazadagon variálható meleg ruhadarabokat és a sütőtököt. Ez az évszak tehát számtalan gyönyörűséget tartogat számunkra.

fotorcreateds_4.jpg

De hogy ne rohanjuk még ennyire előre, elhoztam az augusztusi hónap számomra legemlékezetesebb pillanatiból egy csokorra valót, ami mosolyt csalt az arcomra és emlékezetessé tette az idei nyarat. Neked miről szólt az augusztus?

1.

fotorcreated_57.jpg

2.

fotorcreatedsw.jpg

3.

fotorcreated2_7.jpg

4.

fotorcreated_58.jpg

5.

fotorcreated_59.jpg

6.

fotorcreated_60.jpg

7.

fotorcreated_61.jpg

8.

fotorcreated_62.jpg

9.

fotorcreatedxx.jpg

10.

fotorcreatedvg.jpg

Neked hogy telt az augusztus?
nevtelen_3_34.png
Ha tetszett a poszt, csatlakozz a VoilaMode Facebook oldalához, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1111669596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása