Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A PANDORA új kampányt hirdet!

2016. szeptember 06. - Antalfy Krisztina

THE LOOK OF YOU

Ma a PANDORA úttörő kampányt hirdet, amelyet a minden nőben rejlő egyedi stílus ihletett.  A gazdag és sokszínű PANDORA ékszervilágon keresztüli önkifejezés erejének globális ünnepe, a „The Look Of You” kampány, mely szerint az egyéni stílus a belső énünk külvilág felé való megjelenítése, a szezonális trendek inspirációjára épülve.

14088460_10155177400209867_129357242442211591_n.jpg

Világszerte ismert stylistokkal, mint Caroline Issa, Micaela Erlanger és Rebecca Corbin-Murray, valamint helyi divatbloggerekkel és a világ minden táját képviselő nőkkel való együttműködésben a PANDORA azt keresi, hogyan alakíthatók át az évszakhoz trendjei „The Look Of You”-vá az új 2016-os őszi kollekció segítségével.

A kísérleti dokumentumfilmben a világszerte ismert stylistok megismerkednek Ellával, aki néhány személyes ténnyel kezdi a bemutatkozást. A stylistok feladata az elhangzottak alapján egy look kidolgozása, a nő személyiségének megfelelően,  a legnagyobb trendek alapján, a PANDORA 2016-os őszi kollekciójával kihangsúlyozva.

A GÓTIKUS STÍLUS // Caroline Issa LONDON, EGYESÜLT KIRÁLYSÁG 
fotorcreated_64.jpg

Caroline Issa így fogalmazott: „A stílusban az a legnagyszerűbb, hogy lehetőséget ad az önkifejezésre, valamint elősegíti, hogy megmutathassuk különleges személyiségünket a világnak. Az ékszerek remekül kifejezik stílusunkat, mivel tetszés szerint kombinálhatjuk, rendezhetjük őket, hogy magabiztosnak érezzük magunkat. Az egyedi stílus kulcsa a magabiztosság.”

2016. ŐSZ

ISMERD MEG A STYLISTOKAT!

Caroline Issa Caroline igazi brit divatikon. Gyökerei Kanadába vezetnek, valamint kínai,  libanoni-iráni család leszármazottja.  Dolgozott kiskereskedelemben, volt vezetői tanácsadó. Caroline az évente kétszer megjelenő, független Tank divatigazgatójaként, és a Because online magazin kiadójaként,  az utcai divat kedvencévé, a divatbemutatók rendszeres és mérvadó résztvevőjévé vált.

PANDORA FÉMMÁNIA TREND // Rebecca Corbin-Murray
LONDON, EGYESÜLT KIRÁLYSÁG

fotorcreated2_8.jpg

Rebecca Corbin-Murray Rebecca ismert divatkommentátor és tanácsadó. Karrierjét magazin stlyistként kezdte, ezt követően pedig sztárok nemzetközileg elismert stylistja lett.  Rebecca megérti az embereket, és kifejezi  a személyiségüket a divaton keresztül  nyilvános szerepléseik alkalmával.  Ezen különleges tehetségének köszönhetően olyan nívós kliensei vannak, mint a bájos brit Lily James (Downtown Abbey, Hamupipőke), Jenna Coleman, Sophie Turner és  Emma Watson.

FÉRFI DIVATTREND // Lizzy Hadfield
LONDON, EGYESÜLT KIRÁLYSÁG

fotorcreated3_3.jpg

Micaela Erlanger Micaela nemzetközileg elismert stylist. Hírneve a díjátadó gálák legjobban öltöztetett sztárok listájához, valamint kifinomult, a hóbortosságot és a szépséget egyesítő esztétikai érzékéhez köthető. A saját bevallása szerint vintage rajongó, “glamour girl” Micaela továbbra  is mindig friss megközeltéssel folytatja személyreszabott együttműködését „A” kategóriás ügyfelekkel, mint például Lupita Nyong’o, Michelle Dockery, Olivia Munn és Winona Ryder.

A CSIPKETREND // Fabulous Muses, Diana Enciu és Alina Tanasa
ROMÁNIA

fotorcreated5_1.jpg

A VÁROSI BOHÉM TREND // Trine Kjær
Dánia

fotorcreatedf_3.jpg
A BÁRSONY ÁRNYALATOK TREND // Jessica Mercedes
LENGYELORSZÁG
fotorcreatedfd.jpg
A KATONAI TREND // Raquel Strada
PORTUGÁLIA

fotorcreatedss_2.jpg
A ROMANTIKUS VIRÁGOS TREND // Micaela Erlanger
NEW YORK CITY, USA
fotorcreated_65.jpg
A RENESZÁNSZ TREND // Jessica Risk
USA
fotorcreatedaaa.jpg
A 2016-os őszi PANDORA kollekció és a „The Look Of You” kampány 2016. szeptember 1-jén jelenik meg...

@theofficialpandora #TheLookOfYou


nevtelen_3_48.pngTovábbi információ:
PANDORA

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6311681069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása