Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Marton Adrienn az Ízes Élet új háziasszonya

2016. szeptember 07. - Antalfy Krisztina

2005-ben a Miss Balaton győzteseként ünnepelte az ország, s éveken át modellként dolgozott.  Marton Adrienn sikeresen váltott! A kétgyermekes családanyja, közgazdász diplomáját és modell múltját, a fakanálra cserélte. Los Angelesben dolgozott, mint ételstylist és privát séf, 2016. szeptember 5-étől pedig az Ízes Élet háziasszonyaként, már bárki nyomon követheti egészséges receptjeit és konyha tippjeit a Tv2-n.

14207797_304091709951471_7306147595067075869_o.jpg

„Bízom abban, hogy az újabb alapanyagokat, ötleteket és egészséges, de mellette finom ételeket a nézők is szeretettel fogadják majd. Az elvárásom magammal szemben mindenképpen a megújulás és a fejlődés, illetve az hogy szerethető legyen az, amit csinálok. A felkészülés során folyamatosan inspirálódtam, új trendek után kutatattam. A külföldi tanárommal is konzultáltam, emellett kikértem szakemberek tanácsait is, így nagyon sok készülődés előzte meg a forgatásokat. A műsorvezető társammal, Pataky Péterrel időben felvettem a kapcsolatot, így már az elejétől fogva segített mindenben.. Segítőkész, nagy tudású szakács. Őszintén és tiszta szívemből azt mondom, hogy nagyon sokat köszönhetek neki.” – mesélte Adrienn, akinek kétgyermekes családanyaként, nagyon fontos, hogy mindig minőségi és finom ételek kerüljenek a családi asztalra. 

dsc00506-683x1024.jpg

„A forgatás maga is nagyon tetszett. Már az elején az volt az érzésem, hogy ez a csapat olyan, mint egy nagycsalád, és ez tényleg bebizonyosodott. Nem vezettem még sosem műsort, pláne nem főzés közben, így ez egy teljesen új szerep számomra. Nagyon sok odafigyelést és koncentrációt igényel, így a két forgatás közti szünetekben mindig gyakorlok és folyamatosan képzem magam, hogy minél jobban menjen a dolog. Szerencsére az egész csapat mellettem áll, türelmesek és segítőkészek, így nagyon otthonosan éreztem magam.” – avatott be Adrienn a felvételek hátterébe.

A Marton Adrienn által vezetett első Ízes Élet adás az alábbi linken megtekinthető:
http://tv2.hu/musoraink/izes_elet/218501_fokhagymas-gyomberes-csirkenyars-csipos-mogyoroszosszal.html

Marton Adrienn életpályája

Marton Adrienn vagy lánykori nevén Gombosi Adrienn (Pécs, 1986. –) a 2005-ös Miss Balaton szépségkirálynője, privát séf, ételstylist. Férje: Edvin Marton hegedűművész. Szülei balett művészek, akik a Pécsi és a Szegedi Balettnél majd az Operaházban is táncoltak. Adrienn már gyermekkorában is szívesen szerepelt, 15 éves kora óta modellkedett. A Budapesti Kommunikációs Főiskolán szerezte diplomáit, közgazdász illetve angol szakon. Közben 2005-ben elnyerte a „Miss Balaton” címet és ezzel együtt egy tanulmányi lehetőséget a Hálózat Televízió Média Iskolájába, amit el is végzett. Később egy rendezvényszervező cég hostess-modell részének vezetője, üzletvezetője és szakmai igazgatója lett.

get-attachment_aspx1_-964x1024.jpg

2009-ben hozzáment az ismert hegedűművészhez, Edvin Martonhoz. Két fiúgyermekük van, Maxim (2009) és Noel (2011). 2013–2015 között férjével és gyermekeivel Kaliforniába költözött, ahol a modellkedés mellett a New School of Cooking intézményben kulináris művészetekből diplomázott, majd a  pasadenai Le Cordon Bleu Főzőiskolában tanult. Los Angelesben, mint privát séf, ételstylist és receptíró dolgozott, illetve Grecia Parrával – akivel a New School of Cookingban ismerkedtek meg – elindította a Splendid Chefs nevű blogját, valamint rendezvényszervezéssel és catering szolgáltatással foglalkozó vállalkozását.

Marton Adriennről bővebb információ:
https://www.youtube.com/watch?v=IcgdtQjbGcs
http://izeselet.hu/magazin/marton-adrienn/
www.martonadrienn.hu
nevtelen_3_51.png

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr8611700255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása