Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Slow Age // Lassítsd le az időt még ma!

2016. szeptember 16. - Antalfy Krisztina

Mikor beszélgettél utoljára a barátnőddel személyesen? Mikor volt időd egy jót ebédelni hétköznap? Sajnos az évek során megállíthatatlanul felgyorsult az életünk, és miután nem akarunk lemaradni, mi is pörgünk, rohanunk, kapkodunk egész nap. Ennek következtében nincs időnk semmire, a stressz pedig életünk részévé vált. Emiatt állandóan ingerültek vagyunk, szorongunk, depressziósokká válunk, és bizony hamarabb megöregszünk. Ha úgy érzed, nálad is eljött az idő a változásra, tedd meg az első apró lépést, lassulj le és tegyél végre önmagadért!

photocat_8.jpg

Időpont: 2016. 09. 15.
Helyszín: G3 Studio 

Az idő rohan - de te lassíthatsz az új Slow Age arckrémmel!

Az idő elillan, ráadásul mindig azt érezzük, hogy sohasem elég, ezért egyre jobban tapossuk a pedált, hogy lépést tartsunk vele.  Ez azonban gyors egészségügyi romláshoz, és kiégéshez vezet. Itt az ideje tehát, hogy kicsit lelassítsunk, kiálljunk a sorból és végre teljes életet élnénk a soha véget nem érő feladataink helyett.

slow_age_vichy.jpg

Hunyd le a szemed, képzeld magad egy nyugodt helyre, legyen szó akár egy csendes vidéki házról vagy a világ legszebb tengerpartjáról, innentől fogva ez lesz a béke szigete számodra, ahova majd mindig elmenekülhetsz a világ elől, a szorongó, stresszes gondolataid elől.

Majd jöhet a mély belégzés, lassú kilégzés; nem kell kapkodni. 

A Vichy Laboratories ennek fényében most egy új dimenziót nyitott a bőröregedés megközelítésében. Mi lenne, ha megvédenénk a bőrt a külső hatásokkal szemben, és közben lelassítanánk a bőröregedés jeleinek megjelenését is?

slider-3-copy.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 8 999 Ft/ 50 ml*

A tegnapi #Vichy sajtóeseményen azonban nem csak egy új termékkel ismerkedhettünk meg, de közelebb kerülhettünk önmagunkhoz, és kicsit megtanultunk lelassulni, lassítani, köszönhetően Krajcsó Nellinek, a Slow Budapest alapítójának.

vichy-slow-age-3.jpg

A Slow Budapest célja a figyelem felhívása a túlhajszoltságra, és egy lassabb, egyensúlyra törekvő életmód népszerűsítése. Hiszünk abban, hogy a lassítás nem luxus, nem a sebességről, hanem a jelenlétről, a tudatosságról és a mindennapi döntésekről szól. Szeretnénk átadni azt a szemléletmódot, hogy a felgyorsult világban is meg lehet teremteni az egyensúlyt, de ahhoz meg kell azt ismerni és el kell fogadni. Fontosnak tartjuk a tudatos stresszmentesítést, az önsimereti munkát, a jelenlét gyakorlását, és a jó rutinok kialakítását. Nem értékeljük alul a kis lépéseket, nem hiszünk a csodareceptekben és nem dobálózunk életből kiragadott, magas szavakkal, kerüljük az ezotériát. Mi a folyamatban, a fenntartható változásban, a gyakorlati tudásban és a folyamatos önreflexióban hiszünk.

nevtelen_3_52.pngTovábbi információ:
Vichy Magyarország
Slow Budapest

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr811712501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása