Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A táska, amivel trendi és még környezettudatos is lehetsz

2016. szeptember 26. - Antalfy Krisztina

Már létezik a táska, amely annál jobban mutat, minél többet viseljük: ez pedig a papírtextil alapanyagú táska! A vidám színekben pompázó, vállra akasztható praktikus táska minél gyűröttebb, annál mutatósabb, ráadásul kiváltja a nehezen lebomló nylon szatyrok használatát. 

fotorcreated_83.jpg

Mivel a Danubius Hotels Group elkötelezett támogatója a környezetvédelemnek és a fenntartható fejlődésnek, ezúttal a papírtextilből készült táskák megvásárlásával segít megkímélni a környezetet és a Tükörben a Világ című kiállítást támogatja. 

fw.jpeg

A Tükörben a Világ kiállítás és oktatóprogram (www.tukorbenavilag.hu) a fenntartható fejlődés és az emberi természet kapcsolatáról szól, felhívva a figyelmet környezetünk tudatos megóvásának fontosságára. A támogatásnak köszönhetően megújulhat a kiállítás tartalma, így még többekhez eljuthat a mindannyiunk számára létfontosságú üzenet.

nevtelen_3_55.pngTovábbi információ:
Danubius Hotels Group

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr5111744065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása