Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Két alapdarab ami nélkül nincs ősz

2016. szeptember 26. - Antalfy Krisztina

Levélhullás a Springfielddel

A legváltozatosabb kabátfajta, a bomber idén ősszel nem maradhat ki a szekrényünkből. A dzsekit a sokszínűsége teszi ellenállhatatlanná: egyszerű és sportos modellek különböző színekben, vagány mintákkal és díszítéssel

8c6a1221.jpg.

Mintás és rózsaszín

Pasztellrózsaszín vagy divatos virágminták fekete kontraszttal? Ez a két meghatározó eleme van a szezon sportos balett stílusának, amivel a Springfield lányok megmutathatják legnőiesebb oldalukat. Egy közepes hosszúságú kötött ruha remek kiegészítője a hétköznapi, de egyben divatos megjelenésnek. És hogyan lesz tökéletes az öltözékünk? Kapjunk fel hozzá egy pár fehér sportcipőt és kombináljuk fekete kiegészítőkkel.

8c6a7797.jpg

Parancsra fel!

A military az egyik kulcseleme az idénynek. Semmi kétség, bele fogunk szeretni a hosszú katonai bomberdzsekibe, ami derékrésznél állítható. Tökéletesen kombinálható a kedvenc farmerünkkel, így fiatalos megjelenést biztosíts nekünk a hét minden napján.

img_5046.jpg

Csak sportosan

A kabátok sportos stílusa az alapszabás három új variációjából adódik: fekete és sötétkék árnyalatúak, aranyszínű cipzárakkal és zsebekkel, esetleg bőr mini bomberek. Legyen koptatott farmer, térdig érő kötött szoknya vagy virágmintás ruha… akármit viselünk, jól megy a dzsekihez!

8c6a3397_copia.jpg

Hétköznapi

A Springfield fiúknak is kötelező darab a bomberdzseki, amit különböző méretekben, színekben, anyagokban és bélésekkel találhatunk meg. Idén ősszel melyik fazon lesz a kedvenced? Párosíthatod farmerrel, jacquard-mintás pulóverrel vagy kockás inggel – mindehhez a föld színei a legjobb választás. A sokzsebes kialakítás kötelező tartozékai a daraboknak. 

8c6a3437.jpg

Elegáns

Ha szeretsz elegáns elemeket vinni a megjelenésedbe, akkor neked találtuk ki a szürke, drapp és tengerészkék tónusú kabátjainkat – ráadásul mindezt levehető kapucnival! Hogyan lehet kombinálni őket? Állíts össze magadnak egy kényelmes szettet, például farmerrel vagy a szürke jogging nadrágunkkal, amit párosíthatsz szintén szürke vagy feliratos felsőinkkel.

Minden nap elegánsan!

Munkában & munka után

Már elfelejtetted azt az izgalommal teli pillanatot, amikor először térsz vissza az irodába egy hosszú nyári szabadság után? Vagy épp ellenkezőleg, rajta ülsz az adrenalin hullámvasúton és most találkozol először az új kollégáiddal? Akármi is történjen, mindig lesz okunk örülni, ha visszamegyünk dolgozni a legújabb divatos darabjaink miatt! Neked már megvan a kedvenc szetted a munkanapokra?

image007.jpg

Érezzük jól magunkat, csinosan és kényelmesen az új vagány összeállításunkban, amitől visszarázódhatunk a mindennapokba és természetesen élvezhetjük a munka utáni, barátokkal töltött időt is!

Szorítsunk helyet a szekrényünkben a szezon minimál vonalainak, a városi, sportos, maxi vagy midi hosszúságú kötött ruháknak és szoknyáknak. Ez egyszerre ötvözi az alkalmi és modern stílust. A melange szürke az új fekete, és középpontba kerülnek az egyszerű szabások és a fekete-fehér kontrasztok a szoknyáknál és a kiegészítőknél.

_mg_0203.jpg

Ehhez választhatjuk a  szövetkabátok széles és letisztult vonalait idén ősszel, vagy ha vagányabb szabásra vágyunk, a fekete bomber és motoros dzseki csinos külsőt biztosítanak, míg elemi részük a kényelem.

A pulóver ideje

Az ősz első trendjeivel már szembetalálkozhatsz az utcán, úgyhogy itt az idő helyet csinálni a szekrényedben a hűvös évszak kedvenc ruhadarabjainak, a pulóvereknek! A Springfield kollekciói között biztosan megtalálod a kedvencedet!

8c6a9674_alta_cabeza_nueva_2.jpg

Mondd el egy pulcsival

Tudod jól… néha nincs szükség szavakra. Ezért vagyunk oda a feliratos pulóverekért! Az idei szezonban új darabokkal találkozhatsz a boltjainkban: kapucnival vagy anélkül, különböző színekben… Válaszd ki azt, amelyik a leginkább passzol hozzád!

Színes, nagyméretűek

Pasztellrózsaszín, szürke, kék… az új pasztell-hullám ebben a pulóver-kollekcióban is megjelent. És hogy mi az újdonság? A túlméretezett pulcsik! Ha szereted a kényelmet vegyíteni az elegáns városi stílussal, ezeket a pulóvereket nem hagyhatod ki idén ősszel!

8c6a4945.jpg

Farmer hozzáadva, minden rendben!

A bomberek és nagy pulóverek mellett ne felejtsd el az örök klasszikust, a farmert. Bármelyik szetthez jól állnak, kezdve a szűk fazonoktól a szélesebb vonalakig, koptatással és foltokkal. Variáld és párosítsd őket bátran!

A Springfield lánc 63 országban 907 üzlettel rendelkezik, a Cortefiel Group tagja, mely a divatszektor egyik piacvezető cége. A Cortefiel Group egy több, mint 2095 üzletből álló kereskedelmi hálózat, mely 87 országban négy láncával van jelen: ezek a Cortefiel, a Pedro del Hierro, a Springfield és a Women’ secret.

img_3774.jpg

nevtelen_3_55.pngTovábbi információ:
www.myspringfield.com
www.facebook.com/Springfield
http://twitter.com/springfieldmw
http://instagram.com/springfieldmw
www.youtube.com/canalspf

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr4311744263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása