Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Klasszikus elegencia az új London Brando bőrdzsekivel!

2016. november 08. - Antalfy Krisztina

A Grease táncoslábú John Travoltájának ikonikus fekete bőrdzsekije vagy a kalandor Indiana Jones-t megformáló Harrison Ford kopottas barna bőrkabátja. Ezek a ruhadarabok már összeforrtak a világszerte ismert filmes karakterekkel. A bőrkabát sikerét nem csak a hollywoodi sztárok, hanem az a tény is igazolja, hogy évtizedek alatt sem mentek ki a divatból.

brando5.jpg

Igazi megunhatatlan alapdarab, ami minden gardrób nélkülözhetetlen eleme. Több mint egy egyszerű kabát. A London Brando márka a piacon egyet jelent a prémium minőséggel, mely elegáns és magabiztos megjelenést biztosít a mindennapokban.

Legyen szó sportos vagy elegáns stílusról, a London Brando bőrkabátban egyszerre testesül meg a klasszikus szabásvonal és a modern kor divatja. A kiváló minőségű válogatott marhabőrből készült strapabíró dzsekik évek múltán is remek kiegészítői lehetnek ruhatárunknak, hiszen ugyebár egy jó bőrkabát sosem megy ki a divatból.

brando1.jpg

A poros országúton végigszáguldó motoros rosszfiú vagy inkább az elegáns, nyakkendős üzletember stílusa áll közel hozzád? Esetleg mindkét életérzésben magadra ismersz? A London Brando bőrkabátokkal nem csak megjelenésedet dobhatod fel, hanem a személyiségedet leginkább tükröző darabot is megtalálhatod.

Legyél bevállalós, magabiztos és egyedi az új London Brando bőrdzsekidben!

nevtelen_3_67.png

A London Brando bőrkabátok széles választékban megtalálhatóak a www.tranzitshop.hu oldalon.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr3311956267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása