Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Sarka Kata luxusmárka topmodellje lett

2016. november 08. - Antalfy Krisztina

Napjaink egyik legmegosztóbb személyisége Sarka Kata! Ezrek követik, mindenkinek van véleménye róla. Az viszont vitathatatlan, hogy mindig kifogástalan a megjelenése és meglehetősen divatérzékeny is . Nem hiába, hogy most egy nemzetközi luxusmárka kérte fel modellnek!

8_2.jpg

 

A Michal Negrin  luxusmárka új kollekciójának, a Colorful Dreams magyarországi kampányának arca ezúttal Sarka Kata, aki a színes álmokat teljes mértékben megtestesíti. A márka világszerte óriási népszerűségre tett szert, közel ötven országban elérhető, hazánkban is már több helyen. A különleges ékszerek és ruhák egyedi hangulatúak, kézzel készült aprólékos munkák. A márka korábban Eszenyi Enikő, Jakupcsek Gabi és Tatár Csilla outfitjeiben is feltűnt!

sarkakata_michalnegrin3.jpg

A márkatulajdonos így vall a mostani kooperációról:

"Fontos volt számunkra, hogy az új ékszereket és ruhákat egy fiatal, inspiratív személyen keresztül mutassuk be, így esett a választásunk Katára. A kampány fotózását egy impozáns villában valósítottuk meg. A Michal fantáziavilága és Kata személyisége tökéletesen tükrözi a márka által képviselt hangulatot. Az új kollekcióban a geometriai formák és a természetben jellemző harmóniák éles kontrasztban állnak, a színekben pedig a gazdagon megvilágított és káprázatos csillogású árnyalatok jelennek meg."

9_2.jpg

A fotókat a sztárok kedvenc fotósa Borzi Vivienn készítette. A fotók között egészen izgalmas történetek is megelevenednek ártatlan, bájos, modern és vagány illetve a szexi és provokatív arca mellett, Kata elegáns hangulatú képeken is is megjelenik.

Minden egyes Kata által bemutatott darab elérhető a Michal Negrin üzletekben és webshopban is!

sarkakata_michalnegrin2.jpgsarkakata_michalnegrin1.jpgsarkakata_michalnegrin.jpgTovábbi információ:
Michal Negrin 
nevtelen_3_66.png

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9911942933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása