Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Tisztelgés az Éj Királynői előtt

2016. november 21. - Antalfy Krisztina

Jean Louis David 2016 őszi-téli kollekció

A hőmérséklet csökken, de a hőmérő higanyszála emelkedik a párizsi éjszakák ritmusára. A megújult Les Bains Douches szolgál díszletként ezeknek az éjszakai kalandozásoknak, ahol bármi megengedett. A felforrósodott hangulat felélénkíti az energiákat és felfedi a valódi személyiséget.

fotorcreated_127.jpg

A buli a tetőfokára hág és a partis frizurák felvillanyozzák a hangulatot. A Jean Louis David nő, egyedülálló szakmai tudás és exkluzív technikák szüleménye, a hajával játszik. Bevállalós neo-bob, fénylő színek, magával ragadó volumen, fiús fazon. The night calls…

MINTHA ELŐRE HOSSZABBODNA

Vágási technika:

Hátul enyhén fokozatosra vágott bob a nagyobb volumenért, elöl ritkított, hogy a frizura  hátulról előre hosszabbodó benyomást keltsen. Az arc körüli két tincs kiemeli és keretként szolgál az arcnak.

60jeanlouisdavidhiver2016_jpg.jpg

Exkluzív hajfestési technika: Sunlight

Különböző tónusokat helyez egymásra, ezáltal színek kavalkádját kreálja, így ad mélységet a hajvágásnak és egy fénylő hatást a frizurának.

02jeanlouisdavidhiver2016_jpg.jpg

Laza, enyhén hullámos wavy frizura, a hullámok nagy átmérőjű hajsütővassal készítettük és ujjainkkal fellazítottuk. A hajat a Jean Louis David Shine Spray varázsolja fényessé. 

30jeanlouisdavidhiver2016_jpg.jpg

A haj egyenes, a kefével a hajtöveknél alaposan megemelve a volumenért, ebben segítségünkre volt a Jean Louis David Design Spray. A hajvégek befelé avagy kifelé irányulnak a pillanatnyi vágyainknak megfelelően.

Rugalmas frizuraköltemény a félhosszú hajon, a „simlis sapka” hatású frufru 80-as évekbeli hatást kelt, valamint volument biztosít a fejtetőn.

LONG SEXY

Vágási technika:

Letisztult hosszú bob, a fenti részeken enyhén fokozatosra vágott, ezáltal a frizura jól variálható. A rövidebb tincsek kontrasztja keretezi és kiemeli az arcot.

10jeanlouisdavidhiver2016_jpg.jpg

Exkluzív hajfestési technika: Overlight

Fénnyel teli lágy színátmenet, a hajtöveknél egy sötétebb szőkéből kiindulva világosodik fokozatosan, egészen a hajvégekig. A Gloss használatával gyönyörű csillogást és csodás hajtömeget varázsolhatunk. A hajhosszt fokozatosan festjük, hogy a túl markáns hatást elkerüljük.

14jeanlouisdavidhiver2016_jpg_2.jpg

Természetesre szárított frizura, amely a Jean Louis David Shine Spray-nek köszönheti fényességét. Az első szőke frizurából kiindulva a hajat felborzoljuk a Jean Louis David Texture Powder segítségével.

LONG SEXY

Igazán szexi frizura, a félhosszú tincseket hajsütővas segítségével göndörítjük. A szem előtti hullámos tincs titokzatos és csábító hatást kelt.

35jeanlouisdavidhiver2016_jpg_1.jpg

Az oroszlános hatásért a Jean Louis David Design Mousse-t alkalmazzuk a hajtöveknél, majd tupírozással adunk extra volument az arc körüli tincseknek.

43jeanlouisdavidhiver2016_jpg.jpg

Az 50-es évek inspirálták a modernizált Victory Rolls hatást. A természetesen kiengedett haj elülső tincsét kifelé csavarjuk, majd csattal tűzzük fel. A frizura tartósságát a Jean Louis David Fix Ultime Spray biztosítja.

37jeanlouisdavidhiver2016_jpg.jpg

FIÚSAN

Vágási technika:

A rövidre vágott frufru ritkított, ezáltal aszimmetrikus és mozgalmas hatást eredményez.

20jeanlouisdavidhiver2016_jpg.jpg

Exkluzív hajfestési technika: 2 in 1 Color

Ez a technika térhatást biztosít a hajnak, néhány világosabb felület meghatározásával, amelyek beleolvadnak a frizura egészébe. Jelen esetben rezes árnyalatokban, a térhatás a fejtetőre koncentrálódik, és ezáltal kiemeli a szemet.

17jeanlouisdavidhiver2016_jpg.jpg

Nagyon rövid, fokozatosra vágott fiús fazon. A frufru hosszabb, a szemöldök alatt enyhén megrajzolt dupla hatással a „trompe l’oeil” benyomás eléréséért.

A tarkón és kétoldalt létrehozott lágy kontúrok igazán nőiessé varázsolják ezt a frizurát. A frufru egyenesre vágott és oldalra fésült ezáltal kiemeli a szemet.

41jeanlouisdavidhiver2016_jpg.jpg

FÉRFIAKNAK…

Vágási technika:

Nagyon finom elpuhított hajvágás, mely átmenetesen indul a tarkótól, a hátsó és oldalsó részekre egy nagyon hosszú felső részt engedünk, éles kontúrok nélkül. A felső hosszabb tincsek számos frizuralehetőséget rejtenek, hátra fésülve és elöl szabadon hagyva különböző hatásokat érhetünk el.

26jeanlouisdavidhiver2016_jpg.jpg

BAR À STYLES

A Bar à Styles a Jean Louis David gyors szolgáltatása az elfoglalt városi nők számára. 15 perc alatt hajmosás nélkül alkalomhoz illő frizura készül, melyhez bejelentkezés nem szükséges.

29jeanlouisdavidhiver2016_jpg_1.jpg

ROCK’MANTIKUS FÉL-FELTŰZÉS

Az elülső tincsek enyhén hullámosak, hogy egyéniséget varázsoljanak a frizurának és rugalmassá tegyék az összhatást. A maradék hajat hátul viszonylag magasan feltűzzük félig.

28jeanlouisdavidhiver2016_jpg.jpg

HAMIS KONTY

A fonatból a fej hátsó részére formázunk kontyot, és szabadon hagyunk két tincset, ezáltal dinamikussá válik, valamint a nyakat is kihangsúlyozza a frizura.

55jeanlouisdavidhiver2016_jpg.jpg

JEAN LOUIS DAVID FODRÁSZSZALON

Jean Louis David 1961-ben nyitotta meg első üzletét Párizsban, azóta több mint 1200 fodrászszalonnal működő hálózata szolgálja töretlenül a nők kényelmét. A kezdetektől egyedi stílusú frizurákat Jean Louis David maga fotózta sajátos, művészi stílusban. Ezáltal vált a korszak kiemelkedő divatformáló személyiségévé: ő az első fodrász, akinek frizurafotói címlapokon jelentek meg olyan jelentős női magazinokban, mint az ELLE vagy a Marie Claire. Munkája a kezdetektől hatással volt a francia divatra, és ez a szoros kapcsolat máig jellemző a márkára. A nagy divatházakhoz hasonlóan minden évben őszi-téli és tavaszi-nyári hajkollekcióival inspirálja fodrászait és vendégeit. A márka első magyarországi fodrász- és szépségszalonja a Batthyány tértől egy perc sétára található, ahol folyamatosan megújuló szolgáltatásokkal és portfólióval várjuk vendégeinket. Nincs szükség előzetes bejelentkezésre, ami messzemenő kényelmet és rugalmasságot nyújt vendégeinknek, ugyanakkor állandó magas minőségű és professzionális teljesítményt követel meg munkatársainktól.

 nevtelen_3_69.png

Elérhetőség:
Cím: 1027 Budapest, Gyorskocsi utca 22-24.
Telefon:
   +36 1 400 9142
E-mail: szalon@jld.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr5911982404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása