Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Botrányos nők a Berekai Art Stúdióban

2016. november 23. - Antalfy Krisztina

A századeleji, nagyvilági, párizsi szalonokat idézet boudoire jellegű hangulatával a Berekai Art Stúdió az Andrássy úton. Az összművészeti szalon alapítója Berekai Judit maga is művész, World Press díjat nyert fotóművész.  A kultúra kedvelőinek érdemes követniük a Berekai Art Stúdió tevékenységét, hiszen a szervezők törekednek a művészet minél sokszínűbb megjelenítésére: zenei-, színházi- és felolvasóesteket szerveznek, könyvbemutatókat tartanak.berekai2.jpg

Helyszín: Berekai Art Stúdió, Andrássy út 17.
Időpont: 2016. november 24. 18.30

A Botrányos nők címet viselő irodalmi felolvasó est híres írónők munkáit eleveníti fel. November 24-én este Alma Mahler és Anais Nin után egy újabb ikonikus nőalak, George Sand életébe nyerhetünk bepillantást Takáts Andrea színésznő segítségével. A program 18.30-kor kezdődik. A belépődíj 3.000 Ft.berekai1.jpg

A stúdió további tervei közt szerepel egy művészettörténeti utazássorozat elindítása, egy ebből kiinduló rajz- és festőakadémia létrehozása, alkotások bérbeadása, távoli terveikben pedig nagyszabású aukciók megrendezése is helyet kap majd.

Fotósként bejártam a nagyvilágot. Számomra az élet egy csodálatos és színes utazás, mely folyton változik, összetett, soha nem állandó. Mindebből merítve fogalmazódott meg bennem egy teljesen egyedi és eddig itthon szinte ismeretlen stílusú és hangulatú összművészeti szalon létrehozásának gondolata. Mindig is inspirált a századeleji, nagyvilági, párizsi boudoire jellegű szalonvilág. Az a szabadszellemű lét, ahol írók, költők, művészek, gondolkodók bohém köre váltotta meg álmait és a Világot. Egy időn és téren kívüli utazásban részesül mindenki, aki belép ide, ahol meleg, oldott és családias hangulatban közösen mélyülhetünk el a különböző művészeti ágakba. Örülök, hogy a szalont meleg szívvel fogadják, manapság mintha egyre nagyobb igény lenne ilyen közösségi terek létrehozására, működtetésére.” - Berekai Judit, a Berekai Art Stúdió alapítója.

nevtelen_3_69.png

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9711994238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása