Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Így segíthethetsz egy marék szaloncukorral!

2016. november 24. - Antalfy Krisztina

Ahogy az RTL Klub Híradó is beszámolt róla, idén újra indult a Karácsonyi Szaloncukor Angyal kezdeményezés. A Magyar Vöröskereszt és a Lector fordítóiroda közös akciójához ebben az évben Pataki Zita televíziós műsorvezető mellett Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf is csatlakozott. A Konyhafőnök műsor sztár séfje a program keretein belül a Miele által biztosított helyszínen házi szaloncukrot készített, aminek az „édes trükkjeit” a nagyközönség is ellesheti az elkészült receptvideóból.

banner_hiressegek.png

„Nekem is volt a gyerekkoromban nehezebb időszak – ekkor nem az volt a lényeg, hogy milyen ajándékot kapunk, hanem hogy a család együtt legyen. Egy ilyen kis közösen készített szaloncukorral már nem is kellett az ajándék, nem is azzal foglalkoztam – a közös sütögetés és a finom eredmény vette el a figyelem” – árulta el a Borkonyha séfje.

15135869_1365621153472788_4703194328464450843_n.jpg

Tavaly karácsony előtt az RTL Klub időjósa, Pataki Zita osztotta szét az első szaloncukorcsomagokat. A televíziós műsorvezető idén újra csatlakozik a jótékonysági akcióhoz, és a séffel együtt arra kér mindenkit: erőnkhöz mérten segítsünk együtt, hogy a leginkább rászoruló gyermekek is kaphassanak ajándékot egy kis szaloncukor formájában!

A Magyar Vöröskereszt elkülönített számlaszámra várja minden felajánló magánszemély és cég adományát. A program a 1359-es adományvonal felhívásával vagy az erre a számra küldött „ADOMANY” szót tartalmazó SMS-sel támogatható december 7-ig. Minden SMS vagy hívás 250 forint segítséget és még több szaloncukrot jelent. A szaloncukorangyal.hu weboldalon a program számlaszáma is elérhető.

Emellett ötletgazdaként a Lector fordítóiroda önerőből is támogatja a programot, amivel év végéig megduplázza saját ügyfelei adományait.

nevtelen_3_69.png
További információ és a számlaszám:

www.szaloncukorangyal.hu
Facebook:
www.facebook.com/szaloncukorangyal

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr3211996754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása