Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Exkluzív bemutató Palvin Barbarával

2016. november 28. - Antalfy Krisztina

„A szexi fehérnemű magabiztosságot ad”

Az Intimissimi életre keltette az ünnep és a csábító elegancia varázslatát a márka egyik legkedvesebb barátja, Palvin Barbara társaságában. A kifinomult érzékiség első számú életre keltője, az Intimissimi, november 24-én este, Fashion Streeti üzletében, exkluzív karácsonyi kollekció bemutató eseménye keretében megnyitotta az ünnepi szezont, a márka egyik legkedvesebb barátja, Palvin Barbara társaságában.

_dm38989.JPG

Elsőkként a magyar divatsajtó képviselői érkeztek meg az elegáns, karácsonyi hangulatot árasztó helyszínre, hogy megcsodálják a tél romantikáját és a szofisztikált csábítást megtestesítő, új kollekciót, valamint együtt ünnepeljenek a nemzetközi szupermodellel.

Barbara az eseményre egyik kedvenc Intimissimi darabját, a téli kollekció fekete és sötét éjkék fényű csipkéből és tüllből készült Precious Light Elena Balconette melltartóját választotta, amely - a legfrissebb trendnek megfelelően – csak félig párnázott, valamint különleges, fél-kosaras kialakítással és a mélyen dekoltált ruhákat új életre keltő, elegáns, elülső pánttal rendelkezik. A kifinomult, elbűvölő szépségű fehérnemű tündöklő kölcsönhatásba került a sztár által viselt, légies, bézs-fekete selyem blúzzal is, amely klasszikus eleganciájú, fekete bársony nadrággal párosult._dm38767.JPG

Az este egyik legemlékezetesebb pillanata akkor érkezett el, amikor Palvin Barbara egyetlen varázslatos érintése nyomán fénybe borult az Intimissimi karácsonyfája.

Az élménynek a márka és Palvin Barbara rajongói is részeseivé váltak – a vörös szőnyeg mellett összegyűlt, hatalmas közönség tagjai izgatottan vártak a találkozásra kedvenc sztárjukkal, aki szeretettel fogadta őket az Intimissimi üzletében és még egy közös fotóval is megörökíthették ezt a különleges pillanatot._dm39045.JPG

Az Intimissimi jóvoltából az ünnep, a sikk és a nőiesség minden szépsége és ragyogása  találkozhatott egyetlen felejthetetlen téli estén.

nevtelen_3_70.pngTovábbi információ:
Intimissimi

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr312006024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása