Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Retus nélkül pózoltak Hollywood csillagai

2016. december 01. - Antalfy Krisztina

Ilyen lesz a 2017-es Pirelli naptár

Megszokhattuk, hogy egy újévi naptár mindig tele van fiatal, szexis és agyon retusált szépségekkel. A Pirelli azonban évtizedes hagyományaival szakított amikor tavaly úgy döntött, hogy naptárjaikban nem tökéletes testű, fiatal modelleket tesznek be, hanem valódi nőket, ismert színésznőket. A sorozat olyannyira sikeresnek bizonyult, hogy 2017-re még csavartak egy nagyot a forgatókönyvön.

nk.jpg

Ebben az évben, Peter Lindbergh készítette a képeket, melyeken 14 csodás hollywoodi híresség látható smink és minden féle retusálás nélkül. Peter a sajtótájékoztatón elmondta, az új naptár egy felhívás a "tökéletesség és a fiatalság terrorja" ellen, hogy végre visszatérjen a természetes szépség, végre visszatérjenek az igazi nők.

jch.jpg

Szerintem ez egy fantasztikus kezdeményezés, főleg egy olyan helyről, ahonnan épp, hogy megszületett és elterjedt a tökéletesség mítosza. Vajon ez az első lépés abba az irányba, hogy a nők képesek legyenek elfogadni önmagukat, vagy csak egy újabb amerikai reklámfogás?

https-2f2fblueprint-api-production_s3_amazonaws_com2fuploads2fcard2fimage2f3003392fjulianne_moore.jpg

A képeken szereplők teljes névsor: Alicia Vikander, Lea Seydoux, Lupita Nyong'o, Nicole Kidman, Uma Thurman, Rooney Mara, Kate Winslet, Robin Wright, Julianne Moore, Charlotte Rampling, Zhang Ziyi, Penelope Cruz, Jessica Chastain és Helen Mirren.

nevtelen_3_71.pngTovábbi információ:
Pirelli

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1812014578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása