Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Navona 2016 ősz-tél

2016. december 05. - Antalfy Krisztina

A nagyszerű magyar divattervező, Megla Rózsa ismét zseniálisat alkotott. Őszi-téli kollekciójának minden egyes darabja gondosan megtervezett, kifinomult vonalvezetésű, egyedi és vonzó, egyszerűen mindaz, mely a NAVONA nőket jellemzi.

img_8499_kicsi.jpg

Legnagyobb sajnálatomra nem tudtam részt venni Rózsa legutóbbi bemutatóján, de így is nagy örömmel mutatom be itt a blogon a kollekciót, melynek ismét a szépséges modell, Görög Zita lett az arca. A kollekciót a kifinomult, tiszta vonalak és a finom anyagok jellemzik, mint a selyem, gyapjú selyem, és az én nagy szerelmem, a francia csipke.

img_8713_kicsi.jpgimg_8776_kicsi.jpgimg_8852_kicsi.jpgimg_8361_kicsi.jpgimg_8267_kicsi.jpgAz összes szépséget nem vonultatom most itt fel Neked... Inkább foglalj időpontot, és nézd meg a teljes kollekció kínálatát élőben a NAVONA szalonban!

nevtelen_3_73.pngTovábbi információ:
NAVONA Facebook
Szalon:
1054 Budapest, Hold utca 21. III. em.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr4612026383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása