Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Pasiknak // Idén télen divat a lazaság

Helló London Brando!

2016. december 13. - Antalfy Krisztina

Tisztában vagyok vele, hogy a karácsony főleg a kicsik számára a legnagyobb csoda, de ez nem jelenti azt, hogy felnőtté vált párunk nem tudna legalább ilyen áhítattal örülni egy jól megválasztott ajándéknak, hisz benne is él még a gyerek, csak neki már sokkal komolyabb játékszerre van szüksége. Valami olyan dologra, ami hasznos, időt álló és még jól is mutat benne.

fotorcreated_171.jpgKép1/2/3

Keresgélés

A párom valódi kabát mániás, így nem volt nehéz kitalálnom, hogy minek is örülne a legjobban idén karácsonykor. Elég volt felmennem a www.tranzitshop.hu oldalára és máris rábukkantam a tökéletes meglepetésre, ami szerintem nagy kedvence lesz a 2017-s évben is.

photocat_16.jpg

Mivel a férfidivat idén télen a kényelmet és a praktikumot állította előtérbe, a szövetkabátok helyett ezúttal a bőrdzsekik kínálatát vettem nagyító alá. A bőrkabátok továbbra is igazi kult-daraboknak számítanak, és egyben a lezserség megtestesülései is. Közismert, hogy James Dean és Marlon Brandó számára tökéletesen álltak ezek a darabok, de nem kell vintage-rosszfiúnak lennie valakinek ahhoz, hogy jól álljon a bőrdzseki.

Választásom

Mivel a téli hideg időben is jobban preferálom a színeket, így az unalmas, klasszikus fekete helyett inkább egy barna, kissé konyakszínű kőmosott kabátot választottam. Fazonját tekintve nagyon divatos, motoros darab, mely amellett, hogy lezser, mégis karcsúsító szabással rendelkezik, ami minden férfinak az előnyére szolgál.

photocat_17.jpg

A kabát

Általában azt mondják, nem a ruha teszi az embert, de szerintem bizony nagyon is oda tudjuk magunkat tenni a jól megválasztott, színekben remekül összeillő darabokkal. Így van ez a bőrdzsekiknél is, ami csak és kizárólag a fogason lóghat, legfeljebb hanyagul a fotel karfáján, de a pasin már semmiképp sem, rajta legyen feszes és férfias.

Egy minőségi bőrdzseki igazi megunhatatlan alapdarab, ami minden gardrób nélkülözhetetlen eleme. Magas ára ellenére jó befektetés, hisz időtálló és még 100 évig tuti nem megy ki a divatból, arról nem is beszélve, hogy egy ilyen London Brando bőrkabáttal nem csak megjelenésedet dobhatod fel, hanem a személyiségedet is.photocat_18.jpg

Szóval akár elegáns üzletember vagy, mind David Gandy, vagy esetleg motoros rosszfiú, mint Tom Hardy, akinek minden vágya végigmotorozni a legendás 66-os utat, a www.tranzitshop.hu oldalán Te is megtalálod azt a darabot, amivel emlékezetessé válsz a nők szemében.photocat_19.jpg

Legyél bevállalós, magabiztos és egyedi az új London Brando bőrdzsekidben!
A London Brando bőrkabátok széles választékban megtalálhatóak a www.tranzitshop.hu oldalon.
nevtelen_3_75.png

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr5512045089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása