Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Egészséget karácsonyra? Miért ne!

Fitneszeszközök az egész családnak

2016. december 14. - Antalfy Krisztina

Tudod már, hogy idén mi kerüljön a karácsonyfa alá? Ha még nem, akkor válassz fitneszkiegészítőt. És most nehogy azt hidd, hogy ilyesminek csak a sportőrültek örülnek! Máris bebizonyítjuk, hogy a család minden tagja számára találhatsz egy személyre szabott aktivitásmérőt, amit imádni fog.

71mjgvjegal_sl1500.jpg

Tovább

Új // Douglas Home Spa

Érzéki ápolás az Amazonas kincseivel

Ki ne szeretne pihe-puha, friss és ápolt bőrt magának? Télen pedig különösen oda kell figyelnünk magunkra, hiszen a szeles, hideg időjárás és a fűtött szobák, irodák, na meg bevásárló központok száraz levegője miatt könnyebben kiszáradhat a bőrünk, ha azonban jól választjuk meg a hidratáló krémeket, testápolókat, akkor bizony az ünnepi szezonban is ragyogó, és üde lesz a külsőnk.

fotorcreated_173.jpg

Tovább

10 Csillámporos Köröm Karácsonyra

Az adventi időszak az ajándékok beszerzéséről, a lázas készülődésről, az izgalmakkal teli nappalokról, a fahéjillatú reggelekről és a gyertyafényes éjszakákról szól. Szenteste közeledtével otthonunk díszbe öltöztetése mellett azonban szakítsunk egy kis időt önmagunkra is, és dobjuk fel a már unalmassá vált, egyszínű körmeinket valami igazán csillogó, hópelyhes mintával.

tumblr_medgu0udnh1rlsc9fo1_500_large.jpg

Tovább

Az én testem, az én szabályaim

Mert minden Nő gyönyrű!

Az én testem, az én szabályaim – üzeni mindenkinek a Prieston tervezője, Nagy Noémi, aki úgy véli, minden nő gyönyörű akkor, ha elengedve a megfelelési kényszert, mer önmaga lenni. A fiatal designer a saját bőrén tapasztalja nap mint nap, mennyi elvárás létezik a nők irányába, ezért döntött úgy, hogy kampányba kezd.

noemi_portraits_32294.jpg

Tovább

Ajándékozz valódi szépséget ajándékba!

A legjobb karácsonyi ajándék az, amire a megajándékozott titkon már régóta vágyott, de még sosem jutott el a cselekvésig, mivel nem szánta magára a szükséges időt vagy pénzt. Korosztálytól függetlenül ki ne kacérkodott volna egy szépítő-ifjító arckezelés gondolatával? Teljesítsük az álmokat!

untitled6.jpeg

Tovább
süti beállítások módosítása