Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Navona 2016 ősz-tél

2016. december 05. - Antalfy Krisztina

A nagyszerű magyar divattervező, Megla Rózsa ismét zseniálisat alkotott. Őszi-téli kollekciójának minden egyes darabja gondosan megtervezett, kifinomult vonalvezetésű, egyedi és vonzó, egyszerűen mindaz, mely a NAVONA nőket jellemzi.

img_8499_kicsi.jpg

Tovább

Így találd meg a tökéletes karácsonyi meglepetést

Ajándékpszichológiai tippek az Arena Plazától

Elkezdődött a karácsonyi készülődés és vele együtt eljött az ajándékvásárlás ideje is. Az Arena Plaza tapasztalatai szerint nemcsak azért dönt rekordokat ilyenkor a plázázók tömege, mert mindenki most veszi meg a karácsonyfa alá valót. Hanem azért is mert, sokan kicsit tanácstalanul, ötlettelenül vágunk neki az ajándékbeszerzésnek. Ehhez kíván szakértői segítséget nyújtani az Arena Plaza néhány tudományos megalapozottságú ajándéktippel.

fotorcreated_147.jpgKép1/2/3

Tovább

THOR felesége nagyon dögös a WOMEN’SECRET arcaként

We Are Sexy Women!

Elsa Pataky
egy táncos show keretében mutatta be a Women’secret téli limitált kollekcióját Madridban. A legújabb darabok a csipke, szatén és metálos fény jegyeiben készültek, amik tökéletesen kihangsúlyozzák Chris Hemsworth magyar származású feleségének érzéki oldalát.

women_secret_elsa.jpg

Tovább

Szereted a csokit? Akkor ezt imádni fogod!

A cook/ta bemutatja

A csokoládé egy valódi csoda, örök kedvenc felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt, sokan vagyunk a megszállottjai. Néha egyetlen kocka is elég belőle a boldogsághoz, máskor egy egész táblát is befalunk ebből a cukros ízű finomságból, ami pillanatok alatt szétolvad a szájunkban. És most megjelent az első nagy csokis könyv sok-sok bűnre csábító recepttel,  na meg számtalan hasznos tudnivalóval erről az ősrégi édességről.

24ee8803bd6901484ee497e6addda8af.jpgKép

Tovább

Ilyen egy meseköntösbe öltözött karácsonyi party

A híres Váci utca mellett, a főváros legszebb látnivalóinak közelében, a Duna partján fekszik a gyönyörű, öt csillagos Sofitel Budapest Chain Bridge, mely minden évben megrendezi exkluzív karácsonyi partiját. Legnagyobb örömömre idén is meghívást kaptam a látványos, jó hangulatú ünnepségre, ahol a szálloda mesebeli dekorációval, egy 2 méteres mesekönyvvel, káprázatos karácsonyi fényekkel és számtalan más apró csodával várta vendégeit.

fotorcreated_145.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása