Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Teszt // Douglas My Favorite Palette

A sokszínű ünnepekhez

2016. december 15. - Antalfy Krisztina

A Douglas az egyik kedvenc márkám a drogériás termékek közül, főleg a szépségápolás területén. Nagyon jó minőségűnek tartom a termékeit, több dolgot is volt már szerencsém kipróbálni tőlük, és eddig csak jókat tudnék írni, mind a sminkekről, mind a testápolókról. Az alábbi posztban egyik nagy kedvencemet hoztam el a blogra, a Douglas My Favorite Palette szemhéjpalettáját, és bízom benne, hogy neked is megtetszik majd.

photocat_20.jpg

Ami rólam elmondható, hogy imádom a csodás sminkeket, és ebből kifolyólag rajongok a szép szemhéjpúderekért. Ezért nagyon megörültem, hogy végre kipróbálhatom a Douglas My Favorite Palette Sparkling szemhéjpalettáját, melynek tesztelésébe kislányos élvezettel vetettem bele magam.

Egy új paletta felbontása nekem mindig valami földöntúli élményt jelent, valahogy úgy tudnám leírni, mint amikor egy pasi a forgalmi dugóban araszolva meglátja álmai motorját - de komolyan - ennél már csak egy új cipő vásárlásra lelkesít jobban. De viccet félretéve, lássuk mit tud ez a kis szépség.

photocat_21.jpg

 

DOUGLAS My Favorite Palette

 

Véleményem szerint ez egy remek paletta csodás színösszeállításokkal, épp olyan árnyalatokkal, amiket használhatunk hétköznapokon is, de a jól megválasztott színek megerősítésével máris alkalmi sminket varázsolhatunk magunknak.

Ebben a palettában 16 árnyalatot találunk, egy dupla applikátorral és tükörrel, ami nálam mindig plusz pont. Rettentő módon szeretek sminkelni, és kihangsúlyozni a szemeimet, amit ezekkel a színekkel könnyedén meg is tudok tenni. Ugyanis a színskálája igen széles, találunk benne visszafogott, föld színeket, de szépen variálható matt, szaténfényű és csillámos árnyalatokat is, pontosabban a világos árnyalatoktól kezdve a közepes tónusokon át a mélyebb színekig, melyekkel gyönyörű füstös, drámai tekintetet lehet készíteni.

photocat_22.jpg

A SZÍNEKRŐL

A Douglas My Favorite Palette szemhéjpalettájával biztosan nem nyúlsz mellé, ha meglepnéd magad vele, de karácsonyra is szuper ajándék. Mindegyik színnel nagyon jól lehet dolgozni, rendkívül szépen pigmentáltak, csodaszépen satírozhatók és jól összedolgozhatók. A minősége remek, főleg, ha az árát is nézzük. A precíz, szép felvételt a palettában található két fejű ecset teszi lehetővé, amivel valóban nagyon könnyű dolgozni.

photocat_23.jpg

A festékek minőségét illetően nem lehet okunk panaszra, a színek állaga megfelelő, csak egy picurkát porolnak, de egy remek alappal nálam tökéletesnek bizonyultak, így ennyi szerintem még bőven belefér – végül is por állagú szemfestékekről beszélünk. fotorcreated_172.jpg

A paletta megvásárolható a Douglas üzleteiben, vagy megrendelhető a https://www.douglasshop.hu/ oldalán.
2 összeállításban kapható:
Nude és Sparkling
Ár: 3.990 Ft

Neked hogy tetszik ez a paletta?
nevtelen_3_75.png

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9312046429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása