Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5+1 tipp, hogy királynőként búcsúztasd 2016-ot

2016. december 21. - Antalfy Krisztina

Ha már minden bejglit és finomságot megettél – persze csak módjával -, akkor itt az idő, hogy a szilveszteri bulira koncentrálj, hiszen ha a karácsony a családról, akkor a szilveszter a barátokról és az önfeledt szórakozásról szól. Vedd kezedbe a sorsodat és búcsúztasd úgy a 2016-os évet, ahogyan azt megérdemled: a Women’secret segítségével most megtudhatod, hogyan kezdheted az új évet igazi királynőként. 

womensecret_1.jpg

1. Ébredj, mikor kedved tartja

Felejtsd el az ébresztőórát, ébredj akkor, mikor kedved tartja. Az alvás nem csak a szem alatti karikákat tünteti el, hanem az immunrendszert is erősíti, miközben olyan agyi folyamatokért is felelős, mint a rövidtávú memória. És ha már felébredtél, akkor ne ugorj ki egyből az ágyból, hanem lapozz bele az éjjeliszekrényeden régóta várakozó könyvekbe.

b26bb80132c4eabc075f00955bc9c16f.jpgKép

2. Reggelizz úgy, mint egy király(nő)

A reggeli a nap legfontosabb étkezése. Miért is lenne ez másként az év utolsó napján? Adj magadnak néhány óra szabadidőt, és kezdd a reggel úgy, ahogyan mindig is szeretnéd: egy lassú és komótos reggelivel. Lehet egyedül, párosan, vagy éppen a csajokkal, otthon, vagy egy bájos reggeliző helyen. Mindegy, melyik megoldást választod, a lényeg a feltöltődés és a teljes ellazulás. Éhesen nem lehet új életet kezdeni. Ha előkerül egy pohár pezsgő, hagyd magad, és bátran ünnepelj már reggeltől.

y3ap9oo9pjc-ali-inay.jpg

3. Legyenek titkaid

A tökéletes szilveszteri outfit kiválasztása az alapoknál, vagyis a fehérneműnél kezdődik. Mielőtt kilépsz az ajtón, már lesz egy titkod, amit csak te tudsz. Egy dögös fehérnemű magabiztossá, pajzánná és titokzatossá tesz. Próbáld ki, milyen vagy wamp üzemmódban! Mit szólnál ehhez az überszexi áttetsző Women’s Secret bugyi-melltartó pároshoz a legújabb téli kollekcióból, ami Elza Pataky-n is bombasztikusan áll?

14733264_1789048231353511_4314012340631633920_n.jpg

4. Tűzz ki magad elé reális célokat

„Lefogyok 10 kilót 3 hónap alatt, minden héten ötször járok majd edzeni, buli helyett inkább múzeumba járok, soha, de soha, de soha többé nem gyújtok rá és kerülöm azokat a férfiakat, akik nem érdemelnek meg.” Ismerős fogadalmak? Dobd őket a sarokba!  2017-ben nem kell ezekkel nyomasztanod magad, inkább tűzz ki magad elé reális célokat, amik kis lépések az emberiségnek, de annál nagyobbak neked. Haladj apró lépésekben, tervezz meg mindent előre és egyszerre csak egy dologra koncentrálj, vagyis ne kezdj el egyszerre leszokni a cigiről, őrülten diétázni és hetente hétszer sportolni. Válassz egyet a célok közül és tegyél meg mindent, hogy sikerre vidd. Ha megvan, jöhet a többi!

giphy_34.gif

5. Öltözz úgy, mint egy díva

Királynőként kezdeni az új vet egyet jelent azzal, hogy nem szimplán egy ruhában, hanem a tökéletes ruhában jelensz meg az év utolsó napján. Vedd elegánsra a figurát, légy sikkes és szexi. Legyél te az a titokzatos nő, aki után megfordulnak az utcán, és aki háta mögött összesúgnak a férfiak a házibuliban. A tökéletes ruha pimaszul jó áll, és éppen csak ott takar, ahol nagyon muszáj. Játékossága lenyűgöző személyiségedet erősíti, miközben úgy simul parfümtől illatozó bőrödre, mintha rád öntötték volna. Kombináld a Women’s Secret bodyjait farmerrel, vagy akár egy kis szoknyával és egy egyszerű fekete magas sarkú cipővel, aztán csak figyeld a hatást: a világ a lábaid előtt hever majd.

634812c1bab81423f815fea61fc95493.jpgKép

+1 Pro tipp: Mielőtt elindulsz a szilveszteri buliba, feltétlenül egyél néhány falatot, mert nincs annál szomorúbb, mikor egy királynőnek félrecsúszik a koronája a pult mellett ácsorogva.

nevtelen_3_79.pngTovábbi információ:
Women’s Secret

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2812075739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása