Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Sokkoló képpel kampányol az Equinox

Félmeztelenül pózol a masztektómián átesett modell

2017. január 03. - Antalfy Krisztina

Az Amerikában oly népszerű edzőterem láncnak tavaly már bejött Steven Kleint munkája, ezért 2017-ben sem bízta a véletlenre, és ismét a provokatív divatfotóst kérte fel, hogy idén is lőjön valami sokkoló képanyagot.

38193_equinox-02.jpg

"Légy elkötelezett"

Az Equinox fitnesztermei olyanok, mintha egy 5 csillagos szállodában edzenél, így nem csoda, hogy ütős reklámot akarnak készíteni minden, ezért pedig felkérték az egyik legmenőbb divatfotóst, hogy erre a szezonra is tegye emlékezetessé a márkát.

38194_equinox-03.jpg

Az idei sorozat egyik képén egy kettős masztektómián átesett nő, Samantha Paige szerepel, félmeztelenül, amint éppen tetoválják. A 41 éves nő pajzsmirigyrákból gyógyult ki, de nagyon magas volt a kockázata annak, hogy a mellében újabb daganat alakul ki, így inkább a műtét mellett döntött.

Neked hogy tetszik a híres divatfotós, Steven Klein vizuális világa?
nevtelen_3_81.pngForrás:
People Magazin

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr5812101035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása