Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Leheletfinom, varázslatos részletek, ellenállhatatlan vonalak

2017. január 31. - Antalfy Krisztina

Az Intimissim 2017-es esküvői kollekciója

Az Intimissimi mindig is élen járt a kifinomult, letisztult szépségű esküvői fehérneműk megalkotásában - 2017-es Esküvői Kollekciója is erről a különleges érzékenységről tanúskodik. A márka ezúttal is olyan álomszerű darabokkal tiszteleg a nagy nap előtt, amelyek az eleganciát és a valódi nőiességet a praktikummal egyesítik.

fotorcreated_262.jpgKép1/2/3/4

A levehető pánttal rendelkező balkonett melltartó sokféle esküvői ruhakivágáshoz képes idomulni – párnázottságának köszönhetően minden menyasszonynak ellenállhatatlan megjelenést kölcsönöz. A finoman érzéki harisnyatartó, a varázslatos, selyemszalaggal díszített csipkebody és a légies szépségű, törtfehér selyemköntös segítségével minden nő számára valóra válhat az a romantikus fantáziakép, amelyről mindig is álmodott, amikor elképzelte a tökéletes nászéjszakát.

Az Intimissimi 2017-es Esküvői Kollekciójának darabjai a szofisztikált nőiesség megtestesítői – egytől egyig arra születtek, hogy még tökéletesebbé tegyék minden nő életének legromantikusabb napját.

fotorcreated_263.jpg

A kollekció darabjai: melltartó (RI1249M), alsó (SBD1249), harisnyatartó (RGC1249), csipkebody(BOD1249), selyemköntös (PVD1249)

nevtelen_3_89.pngTovábbi információ:
Intimissimi

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr5812172012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása