Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Valentin-napi csábítás a Springfielddel

2017. február 10. - Antalfy Krisztina

A Valentin-nap már majdnem itt van, mi pedig izgatottan keressük a tökéletes ajándékot és szettet a nagy napra… Ha biztos sikerre vágyunk, itt az ideje, hogy beszerezzük az örök klasszikust: az inget. Legyen szó ajándékozásról vagy viselésről, nem lőhetünk mellé!

image036.jpg

MINDENNAPOS SZÉPSÉG

Nagyszerűen érezhetjük magunkat február 14-én a Springfield mesés felsőiben, amik egyszerre kényelmesek és nőiesek a márka fiatalos stílusában. A nap 24 órájában tökéletes kísérőink lehetnek ezek az ingek - menjünk munkába, szórakozni vagy akár a Valentin-napi randinkra. A virágos minták, a csíkok és a fodrok a legfontosabb elemei ezeknek a sokoldalú, fiatalos, változatosan kombinálható felsőknek.

fotorcreated_282.jpg

Hogy mi az újdonság? Hímzett virágok, réteges minták, csomózott és lurex elemek.

Ajándék tipp: Válaszd ki a párod stílusához illőt, így biztos sikered lehet idén!

 CSÁBÍTS AZ INGEDDEL!

Idén a tökéletes, V-napi szettünkhöz elengedhetetlen az örök klasszikus darab: az ing. Ezt az egyszerű, mégis könnyen variálható darabot gond nélkül tudjuk a saját stílusunkhoz alakítani.

fotorcreated_283.jpg

Letisztult hatás és kényelmes viselet – ez a Springfield ingek mottója. A márkánál egyaránt megtalálhatóak a legújabb trendek, mint a mao gallér és a trópusi minták, illetve az örök klasszikusok, köztük a laza farmer ingek és az örökké divatos csíkos alapdarabok.  A széles választékból könnyen kiválaszthatjuk a kedvenceinket, így nem kérdés, mit viselünk február 14-én.

Ajándék tipp: Válaszd ki a párod kedvencét, és arass vele sikert!

nevtelen_3_90.pngTovábbi információ:
www.myspringfield.com
www.facebook.com/Springfield

http://twitter.com/springfieldmw

http://instagram.com/springfieldmw

www.youtube.com/canalspf

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr8012254150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása