Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Szenior modellek a londoni divathéten

2017. február 21. - Antalfy Krisztina

Legnagyobb örömömre napjainkban egyre több az olyan idősebb korú szépség, aki bőven 50 fölött vág bele a modellkedésbe, ezzel is inspirálva azokat a nőket, akik mindig koruk miatt aggodalmaskodnak, s talán azokat is, akik görcsösen ragaszkodnak fiatalságukhoz. Ezt a hullámot meglovagolva az egyik tervező három szenior modellt is felkértek, hogy vonuljon végig a londoni divathét bemutatóján.

simone-rocha-fall-2017-london-fashion-week-lfw-aw17-407.jpgKép

Tovább

Most érdemes benézni a KATTI ZOÓB Divatházba

A tavasz érkezése alkalmából a KATTI ZOÓB Divatház most kedvezményes áron kínálja téli monochrome darabjait, amelyek tökéletesen párosíthatóak a tavaszi trend színeivel, ismét folytonosságot teremtenek a különböző kollekciók közt és felhívják a figyelmet a kombinálhatóság különleges képességére.

16830889_1116455898463007_6549938334815839966_n.jpg

 

Tovább

Ellie Goulding a Deichmann új sztártervezője

A brit énekesnő, Ellie Goulding azon kevés sztárok egyike, akik saját maguk komponálják dalaikat, emellett tökéletesen gitároznak, dobolnak és szintetizátoroznak. „A szürke 50 árnyalata” című kasszasiker egyik betétdalával egészen a slágerlisták élére repült, azóta pedig az elmúlt évtized legsikeresebb brit szóló előadói között tartják számon. Európa legnagyobb cipőkereskedőjével, a DEICHMANN-nal közös első saját ’Star Collection’ cipőkollekciójával 2017. március elsejétől most a cipővilágot is meghódítja.

ellie_goulding_for_deichmann_campaign_02.jpg

Tovább

Sztár DJ-k az EFOTT-on

Elektronikus bulikkal is erősít az EFOTT

A műfaj szerelmesei idén igazi elektronikus zenei kavalkádnak lehetnek fültanúi. Július 11. és 17. között ugyanis olyan sztár DJ-k teszik tiszteletüket a Velencei-tónál, mint a gorestep stílus megalkotója, a backstage-be majmot rendelő Borgore, a fiatal feltörekvő holland, Dyro, a legnagyobb külföldi fesztiválokat is meghódító FluxPavilion és az olasz DJ páros, aVinai.

vinai.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása