Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Művészettörténeti mozifilm az Isteni színjáték-illusztrációiról

2017. február 15. - Antalfy Krisztina

A február 16-tól országszerte mozikba kerülő Botticelli: Dante pokla című ismeretterjesztő film a reneszánsz mester munkásságának egy kevésbé ismert területére, Dante Isteni színjátékához készített rajzaira fókuszál. Budapesten az Uránia Nemzeti Filmszínházban és országszerte számos további helyszínen vetítik.

fotorcreated_290.jpg

Tovább

Így viseld a KOCKÁS darabokat tavasszal!

Ha már nyakunkon a tavasz

Zsúfolt, nyüzsgő napokon vagyok túl, de gondolom ezzel nem vagyok egyedül. Az életemben több változás is történt, de persze az új dolgok mindig új lehetőségeket rejtenek magukban, és csak remélem, hogy a sarkon túl mindig valami jobb jön majd szembe velem. Addig is hoztam néhány kockás inspirációt, ami remélem legalább annyira fog tetszeni Neked, mint amennyire feldobta az én napomat.

 

Tovább

Ismerd meg PERLA-t, a 100% természetes sminkeltávolítót!

Ma már egy szép smink elengedhetetlen része a mindennapjainknak, azonban a nap végén még a legtökéletesebb sminket is el kell távolítanunk az arcunkról, ha nem akarunk öregebbnek tűnni a valós korunknál. Ehhez viszont szükségünk van egy remek sminklemosóra, mely hatékonyan eltávolítja bőrünkről a szennyeződést, ugyanakkor tökéletesen ápolja a legérzékenyebb bőrt is. Az alábbiakban elhoztam neked az egyik legújabb arctisztító kedvencemet, a PERLA sminklemosó olajat, ami amellett, hogy minden szennyeződést maradéktalanul eltávolít az arcunkról, 100%-ban természetes alapanyagokból készül.

04-2.jpg

Tovább

7 tuti outfit a szürke hétköznapokra

Klasszikus, kifinomult, elegáns, játékos vagy kényelmes megjelenés… Te melyiket szereted igazán? A Premier Outlet stylistja összeállított 7 tuti szettet, amelyet a hét bármely napján viselhetsz és felejthetetlenné varázsolhatod a megjelenésed a szürke hétköznapokon. A férfiakról sem feledkeztünk meg…

fotorcreated_288.jpgKép1/2/3

Tovább

Interjú: Dévényi Ágával, az OVERknits tervezőjével

"Olyan termékeket szeretnék készíteni, amelyek mindennapjaink részévé válnak és főleg: szerethetőek."

A kötött darabokért már kislány korom óta vonzódom. Imádatom talán akkor alakult ki bennem, amikor egészen fiatalon engem is megtanított kötni a nagymamám. Legnagyobb örömömre ezek a különleges darabok sosem mennek ki a divatból, olyannyira nem, hogy a vastag fonalból kötött, óriásszemű sálak és takarók továbbra is óriási lázban tartják a divat és a lakásdekorációk világát. Így nem volt kérdés, hogy elhozom számodra is Dévévényi Ágát, e művészet jeles képviselőjét, az OVERknits fonalblog és webáruház alapítóját, aki kötögető bloggereként azon munkálkodik, hogy mindazok számára, akiknek a fonal, a kötés szenvedély, ne csak alapanyagokat, hanem új lehetőségeket is bemutathasson.

cww.png

Tovább

Légy otthon abban, amit viselsz!

Tetoválás? Testékszerek? Rikító hajszínek? Könnyedén szert tehetünk bármelyikre. De talán mégsem kell ilyen extrém lépéseket tenni az önkifejezéshez és az önmegvalósításhoz. A XXI. század trendje arról szól, hogy nincsenek korlátok, a határ mi magunk lehetünk. Ezt a határt, valódi énünket érdemes megfigyelni, megismerni, hogy ténylegesen magunkat adhassuk. Segítségünkre vannak ebben hazánk divattervezői, akik a GLAMOUR Women of the Year 2017 Az év divattervezője és Az év kiegészítőtervezője kategória jelöltjeiként mesélnek arról, hogyan lehet kiaknázni az öltözködésben, mint önkifejezési csatornában rejlő lehetőségeket.

nagy_sarolta.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása