Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Boldog 7. szülinapot ANSWEAR!

2018. február 28. - Antalfy Krisztina

Az eseményt Budapest szívében, az egyik legtrendibb helyen, az Up&Down étteremben tartották. Már a meghívó is jelezte, hogy a divatról szól az este. A dresszkód arany és fekete volt, amit a trenddel foglalkozó bloggerinák és glossy magazin szerkesztők örömmel teljesítettek.  A helyszín tobzódott az arany és fekete lufiktól, - a pezsgős installáció és az ANSWEAR lufi betűk - természetesen remek fotózási lehetőséget biztosítottak a selfizni vágyó vendégeknek.

_mg_5789.jpg

Tovább

Első rendelésem a Manzara oldaláról

Egyszerre lehetsz szép és csábító

Úgy vélem, a nők életében vannak trendek, melyek hol előtérbe kerülnek, hol végleg eltűnnek a gardrób mélyén. Volt időszak, amikor szinte megőrültem a piros ruhákért, a feltűnő ékszerekért és megszámlálhatatlan sorokban álltak nálam a lakkcipők, de amennyire rajongtam értük akkoriban, annyira nem tudnám most elképzelni magamon ezeket a darabokat. Ma már sokkal kifinomultabb, nőiesebb a stílusom, nem veszek meg mindent csak azért mert akciós, inkább átgondolom a ruhatáram tartalmát, és  inkább olyanra adok ki pénzem, amiben jól érzem magam, hisz egy jól megválasztott ruha magabiztossá tesz, a magabiztos fellépés pedig hatalom.
fotojet.jpg

Tovább

10 tipp nadrágkosztüm viseléséhez

Nadrágkosztüm, a rég elfeledett nagy kedvenc

21. századi modern nőként számtalan komoly szerepet el kell látnunk életünk során. Emiatt ezernyi alkalmunk adódik arra, hogy munkahelyünkön kívül hivatalos jellegű összejöveteleken, tárgyalásokon, megbeszéléseken, vagy konferenciákon jelenjünk meg. A nadrágkosztüm pedig pont egy olyan öltözék, mely minden eshetőségnek megfelel: egyszerre alkalmas irodai viseletre, hivatali eseményekre, de ma már jól megválasztott kiegészítőkkel a fiatalabb korosztály kedvence is lehet.

untitled_collage_119.jpg

Kép1/2/3/4

Tovább

Az „ördögi hegedűs” Budapesten!

Hazánkba jön David Garrett

2 évvel a nagysikerű "Explosive Live” turné elindulása után David Garrett Magyarországra érkezik és a Papp László Budapest Sportarénában ad fergeteges koncertet idén októberben! David Garrett hírnevét a 2013-as nagysikerű „Paganini - Az Ördög hegedűse” című filmnek köszönheti, melynek nemcsak főszereplője, de társproducere és zeneszerzőtársával Franck van der Heijden együtt állították össze ennek a lenyűgöző filmnek a zenei anyagát is. 

david-garrett_mai-2011-artwork.jpgKép

Tovább

Cuki illusztrációk a nők hétköznapjairól

Még így bőven 30 fölött is rajongok az édes illusztrációkért, különösen a divatos és szuper csajos rajzokat szeretem, amik pedig a nők mindennapjairól szólnak, nos azokat kifejezetten imádom. Mivel hétvége van, és ilyenkor jól esik egy is lazulás, gondoltam komoly téma helyett inkább elhozok pár szuper cuki művészi illusztrációt, melyekben akár te is magadra ismerhetsz. 

28153299_1793967580908039_5450923688922710016_n.jpg

Tovább

5 dolog, hogy boldogabb légy!

Értékeljük a pillanatot!

A hosszúnak tűnő tél olykor egyhangúvá teszi számomra az amúgy is monoton hétköznapokat. S bár mindig igyekszem a dolgok pozitív oldalát megragadni, a szürkeségből néha nálam is nehezen lesz fény és vidámság. Ugyanakkor hiszem, hogy már apróságokkal is kicsit jobbá tehetjük a mindennapjainkat, mert a boldogsághoz nem kellenek eget rengető, hatalmas dolgok. Igaz, az élet gyakran bizonytalan, néha mégis rájövünk, hogy számunkra is tartogat még szépséget és boldogságot.
collage_photocat_60.jpg
Kép1/2/3/4

Tovább

A zokni, mely berepedezett sarkaid legnagyobb ellensége lesz

Kipróbáltam a Parasoftin bőrhámlasztó zokniját

Őrült cipőmániás vagyok. Imádott cipőim közül a legjobban mégis a csinos, tűsarkú szandálokat szeretem, így már most alig várom, hogy véget érjen ez az undok, téli időszak, és kiszabadítsam lábaimat a vastag zoknik és harisnyák fogságából. Azonban ahhoz, hogy igazán szép formájukat mutassák a lábaim, már most oda kell figyeljek a lábápolásra, hisz semmi sem csúfítja el jobban a tökéletes összhatást, mint a berepedezett, száraz sarok látványa.
img_0502-02.jpeg

Tovább

BAFTA- Díjátadó 2018. / Ruhamustra

Az idei díjkiosztó legszebbjei

Páváskodó sztárok, melléfogások helyett az idei, immár 71. BAFTA-díjátadó vörös szőnyeges ruhakölteményei igazán lenyűgözőek és káprázatosak voltak. Igaz, a Golden Globe után még itt is lázasan tombolt a #metoo mozgalomból kinőtt Time's Up kampány, emiatt Hollywood kedvencei szinte kivétel nélkül feketébe öltöztek. Durva villantások helyett tehát csupa ízléses estélyik, és elegáns frakkok vonultak végig a gálán.

bafta-2018.jpg

Tovább

Visszatér a mozivásznakra a BMW 7-es sorozat

A nemzetközi premier előtt egy nappal, 2018. március 1-jén érkezik meg a hazai mozikba a 20th Century Fox új kémthrillerje, az Oscar-díjas Jennifer Lawrence (X-Men, Az éhezők viadala, Utazók) nevével fémjelzett Vörös veréb, amelynek autós főszerepére a BMW 7-es sorozat hatodik modellgenerációját kérték fel.
p90293910-the-bmw-7-series-in-red-sparrow-starring-jennifer-lawrence-as-dominika-egorova-02-2018-2245px.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása