Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, hogy boldogabb légy!

2018. február 23. - Antalfy Krisztina

Értékeljük a pillanatot!

A hosszúnak tűnő tél olykor egyhangúvá teszi számomra az amúgy is monoton hétköznapokat. S bár mindig igyekszem a dolgok pozitív oldalát megragadni, a szürkeségből néha nálam is nehezen lesz fény és vidámság. Ugyanakkor hiszem, hogy már apróságokkal is kicsit jobbá tehetjük a mindennapjainkat, mert a boldogsághoz nem kellenek eget rengető, hatalmas dolgok. Igaz, az élet gyakran bizonytalan, néha mégis rájövünk, hogy számunkra is tartogat még szépséget és boldogságot.
collage_photocat_60.jpg
Kép1/2/3/4

Nekem boldogság a reggeli kávém íze, a mellettem ébredő kedvesem álmos tekintete, egy idegen kedves mosolya, örömmel tölt el, ha akciós a kedvenc felvágottam, vagy ha megkapom ajándékba a rég áhított könyvet, de boldogsággal tölt el, ha írhatok, ha süt kint a nap, vagy  egy Duna-parti séta munka után a kutyámmal.

Mert hiszem, hogy a boldogság még a legszürkébb pillanatokban is meglelhető...

Bár jó ideje nem írtam ilyen posztot, most ismét összegyűjtöttem az eheti örömteli pillanataimat, amivel bízom benne, hogy neked is adhatok egy kis löketet a nehezebb napokra, és ezen felbuzdulva te is összeállítod majd saját kis ötös listádat...

♥ Hétfő

untitled_collage_114.jpgKép

♥ Kedd
untitled_collage_115.jpg
Kép
♥ Szerda
untitled_collage_116.jpg
Kép

♥ Csütörtök
untitled_collage_117.jpg
Kép

♥ Péntek
untitled_collage_118.jpg
Kép

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6513699294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása