Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

10 tipp nadrágkosztüm viseléséhez

2018. február 28. - Antalfy Krisztina

Nadrágkosztüm, a rég elfeledett nagy kedvenc

21. századi modern nőként számtalan komoly szerepet el kell látnunk életünk során. Emiatt ezernyi alkalmunk adódik arra, hogy munkahelyünkön kívül hivatalos jellegű összejöveteleken, tárgyalásokon, megbeszéléseken, vagy konferenciákon jelenjünk meg. A nadrágkosztüm pedig pont egy olyan öltözék, mely minden eshetőségnek megfelel: egyszerre alkalmas irodai viseletre, hivatali eseményekre, de ma már jól megválasztott kiegészítőkkel a fiatalabb korosztály kedvence is lehet.

untitled_collage_119.jpg

Kép1/2/3/4

Én eddig sajnos nem sok nadrágkosztümmel büszkélkedhettem, csupán az utóbbi pár hónapban figyeltem fel jelentőségére. A blézer és a nadrág tökéletes találkozása szinte átváltoztatja a nő megjelenését, persze kizárólag pozitív irányba. És bár talán senkinek nem áll olyan jól egy nadrágkosztüm, mint annak idején Marlene Diertich-nek, azért mi is megtalálhatjuk a számunkra tökéletes összeállítást.  

 a7e52374137ecbdd66dfdd02871c8057.jpg
Kép

Csupán át kell gondolnunk, hogy milyen jellegű munkához, vagy épp alkalomra szeretnénk felvenni. A munkáját többnyire ülő helyzetben végzők számára inkább kényelmes, derékban nem túl szoros nadrág a célszerű. Ezeket a nadrágokat pedig naponta variálhatjuk blúzzal, pulóverrel, garbóval, vagy egy klasszikus kardigánnal. Az anyagban, színben és stílusban legmegfelelőbb öltözék pedig nem csak kényelmes, de csinos, nőies és még az ügyfelek, vagy kollégák szemében is kellemes érzetet kelthet.

db44e8fdef1c6deaa8a1ce392bba3e1d.jpgKép

A munka és az esti randi közti szakadék pedig könnyedén áthidalható a megfelelő kiegészítőkkel...
Este jöhet egy látványosabb, egyedibb ékszer, blúz helyett csipkés míder, vagy body a blézer alá. 

Jöjjenek a semleges színek!

Fekete:
Remek választás, hisz nagyon elegáns, előkelő és emellett még karcsúsít is.

untitled_collage_121.jpgKép1/2/3

Fehér: 
Tiszta és ragyogó szín, bármivel csodásan mutat. De bánj vele óvatosan, mert míg a fekete karcsúsít, addig a fehér kicsit többet is képes megmutatni alakodból. 
untitled_collage_120.jpg
Kép1/2/3

Szürke:
Talán az egyik legsemlegesebb szín, és ahogy a fehér, vagy a fekete, ez az árnyalat is bármihez felvehető. 
untitled_collage_122.jpgKép1/2/3

Barna: 
Ez a szín kellemes, meleg árnyalat. Bár talán unalmasan hangzik, de a barna is szinte minden színnel jól mutat, igaz főleg ősszel és télen viselhető a legjobban. 
untitled_collage_123.jpgKép1/2/3

Előtérben a pasztellszínek


Rózsaszín

untitled_collage_124.jpgKép1/2/3

Halványkék
women-pant-suits-light-sky-blue-work-wear-for-ladies-pant-suits-women-business-formal-office_jpg_640x640.jpg
Kép

Mentazöld
e968bbfbf60b2d81d3ac4981a3217c5f.jpg
Kép


Drágakőárnyalatok

Smaragdzöld
untitled_collage_125.jpg
Kép1/2/3

Piros
untitled_collage_126.jpg
Kép1/2/3

Virágmintás
untitled_collage_127.jpg
Kép1/2/3

TIPP!

Kiegészítő: Egy-egy finom divatékszerrel, selyemsállal ötletesen és gyorsan változtathatunk külsőnkön, ezért reggeli készülődésnél készítsük kézitáskánkba a ruhánkhoz illő selyemkendőt, mely amellett, hogy remekül feldobja az összeállításunkat, a nem éppen kifogástalan frizuránkat is elrejthetjük vele. 

Lábbeli: Bár a téli időjárás megköveteli a bélelt, meleg csizmát, azért amikor beérünk a munkahelyünkre, azt váltsuk fel egy a szekrényünkben tartott könnyebb, nem túl magas sarkú, mégis csinosabb cipőre. És soha ne vegyünk fel olyan magas sarkút, amelyben nem hogy járni, de még állni sem tudunk - bármennyire csinos, inkább leszel benne nevetséges, mint szexis.

Végezetül: Ne látass túl sokat magadból a munkahelyeden! Ne legyen túl rövid a szoknya, túl szűk a nadrág, a hátul nyitott ruha sem a legmegfelelőbb, és alaposan gondolt meg azt is, mennyit is mutatsz a dekoltázsodból. Bár vannak melleink, és eltitkolni sem kell őket, ha mindenkinek megmutatod, nem fognak túl komolyan venni.

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9813701956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása