Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Első rendelésem a Manzara oldaláról

2018. február 28. - Antalfy Krisztina

Egyszerre lehetsz szép és csábító

Úgy vélem, a nők életében vannak trendek, melyek hol előtérbe kerülnek, hol végleg eltűnnek a gardrób mélyén. Volt időszak, amikor szinte megőrültem a piros ruhákért, a feltűnő ékszerekért és megszámlálhatatlan sorokban álltak nálam a lakkcipők, de amennyire rajongtam értük akkoriban, annyira nem tudnám most elképzelni magamon ezeket a darabokat. Ma már sokkal kifinomultabb, nőiesebb a stílusom, nem veszek meg mindent csak azért mert akciós, inkább átgondolom a ruhatáram tartalmát, és  inkább olyanra adok ki pénzem, amiben jól érzem magam, hisz egy jól megválasztott ruha magabiztossá tesz, a magabiztos fellépés pedig hatalom.
fotojet.jpg

És ami a legjobb, hogy olykor ki sem kell mozduljak ahhoz, hogy rátaláljak a tökéletes ruhára, legyen szó munkáról, csajos összejövetelről, vagy esetleg egy esti randevúról. Én pl. kifejezetten imádok online böngészni, kutakodni és rendelni a különböző üzletek online felületeiről. Részben időhiány miatt, részben mert gyakran nincs kedvem boltról-boltra járni, leárazások idején tülekedni, vagy hosszú percekig sorban állni.
28056484_1688224837905234_5659946182226974847_n.png

Legutóbbi internetes szörfözésem közben bukkantam rá a Manzara.hu webáruházra, mely már első körben levett a lábamról. Szerintem különösen szép és csajos ruhákat kínálnak vásárlóik számára, a lábbelikről és kiegészítőkről már nem is beszélve. Sok online ruhaüzletről szoktam vásárolni, de a Manzara oldala nálam az első 5 helyen van, egyrészt hetente megújuló kínálata, másrészt megfizethetősége miatt.

Egy klikk a virtuális kosárra, és pár nap múlva már érkezik is a kiválasztott szépség.
Mert mindig van egy ruha, ami könyörög hozzám, hogy megrendeljem!

Így nem volt kérdés, hogy a Manzara inspiráló kínálatából én is kiválasztok magamnak valami szépséget, már csak kíváncsiságból is, hogy lássam, a képen szereplő ruha fotója valóban tükrözi-e a valóságot, vagy meg sem közelíti azt, és akkor szembe kell nézzek a keserű igazsággal. Az ilyen vásárlásnál az egyetlen probléma ugyanis, hogy csak egy fotót látunk a ruháról a képernyőn, amit sajnos nem tudunk megfogni, felpróbálni. 

nevtelengfg.pngMaxi ruha

Első körben egy álomszép, fehér koktélruhára esett a választásom, de a party ruha és a maxi ruha kínálat sem elhanyagolható az oldalon. S bár az ünnepi időszaknak jó időre búcsút inthettünk, a báli szezon is véget ért, a tavasz és vele együtt az esküvők ideje még csak most kezdődik, így nem árt, ha van a ruhatáramban legalább egy ilyen különleges darab, melyet a megfelelő kiegészítőkkel alkalmi öltözékké varázsolhatok, ám egy bőrkabáttal, és hosszú szárú, lapos csizmával akár egy laza, bulis estére is fel tudok venni. 

nevtelensds.png

MIRE FIGYELJ RENDELÉSNÉL?

1. Mindig ellenőrizd le a méretet!
2. Mindig nézd meg a többi vásárló értékelését!
3. Nézd meg, hogy tudsz majd fizetni az oldalon, és mennyi idő alatt ér hozzád a csomag
4. Nézd meg hogy tudod majd kicserélni a ruhát, ha esetleg nem jó!

A következő posztban már a megrendelt szépségről fogok beszámolni!

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr10013705532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása