Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Divatipari történelmet írt az Edző

2017. február 23. - Antalfy Krisztina

Egy különleges eseményen ismerhette meg a hazai divat-, és celebvilág színe-java a Tisza és az emblematikus karakter, az Edző együttműködéséből létrejött új kollekciót. Az utóbbi időben egyre népszerűbb mester, Magyarország kultikus divatmárkáját, a Tiszát kérte fel az együttműködésre, hogy az általa megálmodott tavaszi-nyári stílus-, és színvilágotaz igazi divatrajongók számára elhozhassa.

tiszaxedzo_9.jpg

A március 1-től korlátozott számban kapható Tisza X Edző darabokat a hazai divatbrandsaját pop-upstore-jában mutatta be egy rendhagyó launcheventen, ahol összegyűlt a magyar divatipar krémje, ráadásul maga a mester is tiszteletét tette. Az este önfeledt hangulatban telt, láthattuk többek közt Kiss Ramit és Csobot Adélt táncolni az Edzővel, aki szemmel láthatóan élvezte, hogy arésztvevő fiatal fashion bloggerek beavatták a közösségi média trükkjeibe is.

tiszaxedzo-shoe.jpg

A rendhagyó kollekcióról a népszerű divatbloggerek beszámolói mellett Lakatos Márk divatszakértő is pozitívan nyilatkozott: „Én nagyon szeretem a merész stílusirányzatot, és szerintem az Edző most a Tiszával való közös kollekciójában rendkívüli módon ráérzett a mai fiatalok divatstílusára, a sportos megjelenés fontosságára és a humorra, ami az önkifejezés és a divat egyik legnagyobb lehetősége.”

tiszaxedzo_6.jpg

A fiatalok körében népszerű márka, valamint az Edző az új kollekcióval szeretné motiválni a sportos utcai divatstílus kedvelőit, illetve az igazán high-fashion kedvelőket a kollekció merészségével megfogni.

„A kollekció egyértelműen az edzői hitvallásomat szimbolizálja – ha élvezed, amit csinálsz,és azt elhivatottan csinálod, idővel biztosan győztessé válsz.Mivel én arra tettem fel az életem, hogy a játékosaimat ehhez a győzelemhez hozzásegítsem, külön öröm, hogy mostantól a Tisza X Edző darabjain testközelben ott lehetek velük a mindennapokban.”-nyilatkozta az Edző.

tiszaxedzo_4.jpg

A limitált kollekcióban megtalálható egy egyedi tervezésűEdző cipő, arcmintás pólók, kapucnis pulóver és gymbag a laza mindennapokra. A sportos idézetekkel ellátott darabok a központi karakter hitvallását juttatják el viselőikhez, a fő üzenet így hangzik: „Az élet Sport. Kell hozzá játékstílus.”

nevtelen_3_96_1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9312287219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása