Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Megalkották a városi cipők csúcsmodelljét!

2017. március 01. - Antalfy Krisztina

Már itthon is kapható a Cool2.0, azaz a legújabb és egyben legtrendibb városi cipő, amely azon túl, hogy 360°-ban légáteresztő és vízálló, teljes mértékben a kényelemre helyezi a hangsúlyt, jelezvén, 2017-ben már nem kell feláldoznunk kényelmünket és lábunk egészségét ahhoz, hogy divatosak legyünk.

ecco_cool2_0_white.jpg

A dán cipőmárka, az Ecco előjelzései szerint 2017-ben már nem trendi megszenvedni a szépségért, a divatban az athleisure stílus: a kényelem és az egészség kerül előtérbe. Tavaszi modellje, a Cool 2.0. a fashionista helyett a komfortista nő igényeihez illeszkedik: praktikus, környezetbarát és kényelmes darab.

ecco_cool_2_0_piros.jpg

A nagyon erős, 16 ezres törzsvásárlói bázis lojalitása a márkához nem véletlen. Az immár 50 éves skandináv cipőgyártómáig családi vállalkozásként maga tartja kézben az egész gyártási folyamatot: saját készítésű marha- és borjúbőrrel, valamint saját cserzőüzemmel dolgozik.Minden cipő kézzel varrott, a talp esetében pedig a „direkt-injektálásos technikával” garantálják, hogy a felső rész sose váljon el a talptól.

A legújabb innovációnak köszönhetően a szellőzőcsatornás talprendszer mellé 360°-os légzés is társult, ezzel az Ecco megalkotta az aktív városi cipő (athleisuresneaker) csúcsmodelljét.
ecco_cool2_0_mens_black.jpgTudtad-e?

Az Ecco szoros kapcsolatban áll a farmerekkel. Soha nem öl azért állatot, hogy cipő készüljön belőle. Kizárólag etikusbőrt használ, azaz olyan állatok bőrét, amelyeket a húsuk miatt vágnak le.

További információ:
www.ecco.com
nevtelen_3.pngHa tetszett a poszt, gyere a
VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6012307721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása