Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Így lett Erzsiből a leghíresebb Kasszás a világon

2017. március 03. - Antalfy Krisztina

Csütörtök este fáradtan kapcsolgattam a csatornák között, amikor hirtelen berobbant a szobámba Kasszás Erzsi, a CBA új reklámarca, aki pillanatok alatt megosztó személyiség lett. Sokan viccesnek találták, sírva nevettek rajta, míg másoknál azonnal kiverte a biztosítékot, én viszont megemelem a kalapom a reklám készítői, és az Erzsit játszó színésznő, Balázs Andrea előtt. 

kasszas.jpg

A molett, szemüveges, túlságosan is bizalmaskodó kasszás Erzsi félperces zenés-táncos előadása bizonyos tekintetben elérte a célját: oly mértékben sokkoló, képünkbe mászó, hogy egy másodpercre nemhogy a CBA üzleteiben uralkodó szocialista kereskedelmi modellről, de még önmagunk hollétéről is megfeledkezünk – mikor Erzsi táncra perdül, csak pislogunk, mint pocok a lisztben, s azt is elfelejtjük hol vagyunk. Erzsi tarol, és azonnal beég a retinánkba.

Működik a gerillamarketing!

Sok eladóval, árufeltöltővel és pénztárossal ellentétben - én is voltam gyakornok a CBA-ban - Erzsi imád a munkahelyén lenni: „Rendet tartok, tiszta bolt, az áru friss, itt vagyok, nyugodtan kérdezhetsz is! És mosolyogsz már, mindenki vidám, ez az én filozófiám!” - dalolja a polcok közt táncikáló színésznő.

16864935_1411063002272495_1720535804740596962_n.jpg

De amellett, hogy ezzel a reklámmal azt akarják sugallni, hogy a pénztáros munka vidám és felhőtlen, Kasszás Erzsivel a CBA bizony elérte a célját. Mindenki erről a bugyuta reklámról beszél és ír – lásd még én is klaviatúrát ragadtam. 

Lehet szidni az alkotókat, a karakter választást, de most őszintén? Mindenki erről beszél!

Mivel azonban Kasszás Erzsit a reklám miatt sok támadás érte, úgy gondolta, egy rövid kis videó üzenetben válaszol a rosszindulatú kommentelőknek…

Ja, ha már idegesítő reklámról beszélünk, ott volt annó Emese a túlbuzgó Budapest Bank dolgozója, aki szintén megosztotta az egész országot. A deMiért Fluimucil Ábelről már nem is beszélve…

És most őszintén, miért baj az, ha valaki vidám egy reklámban, talán mert ma sokkal trendibb depisnek lenni Magyarországon?
Neked mi a véleményed Erzsiről?



A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6112309431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása