Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Így viseld kedvenc hálóinged az utcán

2017. március 08. - Antalfy Krisztina

Nem csak sietős reggeleken

A divat olyan, mint a szerelem, minden szabad, és minden megengedett, ameddig jól érezzünk benne magunkat. Az alábbi posztban tíz különleges összeállítást hoztam el számodra, melynek bár főszereplője egy éjszakai viselet, a hálóing, mégis mindegyik kis összeállítás a jó ízlés határán belül marad. Ha szégyenlős típus vagy, talán nem fogod túl komfortosan érezni benne magad, de a megfelelő darabokkal kombinálva remek utcai viseletet varázsolhatsz magadnak.

10 stílustipp

Pár éve hallottam először a „Viselj pizsamát a munkában!” napról, ami nekem azonnal nagyon megtetszett. Ezt a különös ünnepet Amerikában április 16-án tartják. Bár úgy sejtem, hogy nálunk egyelőre nem jön divatba, azért itthon is vásárolhatsz már olyan hálóingeket magadnak, melyeket az utcára is bátran felvehetsz anélkül, hogy azt hinnék rólad jobb dolgod sincs, mint csipkés kombinéban flangálni a városban.

1.

2.

 

Kép: kyrzayda.com

Kép: kyrzayda.com

3.

4.

5.

6.

Kép: aelida.com

Kép: aelida.com

7.

Kép: lolobu.com

Kép: lolobu.com

8.

9.

Kép: pinterest

Kép: pinterest

10.

Hogy tetszettek a fenti összeállítások? 

Forrás:
Fashiondivadesign.com

nevtelen_3.png
Ha tetszett a poszt, gyere a
VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9712322655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása