Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

PALMERS HUNGARY Grand Opening Party

2017. március 10. - Antalfy Krisztina

A PALMERS 2017-es tavaszi/nyári kollekciója nem csupán kifinomult darabok legújabb válogatásaként definiálja önmagát. Sokkal inkább azért született meg ez a kollekció, hogy minden nap arra inspirálja a nőket, hogy merjék újraértelmezni önmagukat! Bíztatja őket, hogy élvezzék ki a PALMERS fehérnemű viselésének örömét! Ráadásul a modern fehérnemű már nem csak a ruha alatt rejtőznek, hanem a hétköznapi viseletekben is találkozhatunk velük. Idén nyáron láthatunk feltűnő bodykat farmerrel és sneakerrel párosítva, szexi csipkét előbukkanni egy blúz alól.

fotorcreated_376.jpg

Méltó bevezetésként készültünk egy kis meglepetéssel a vendégeink és a járókelők részére. Csak megnyomta a bűvös arany #palmershungary gombot és a kirakat máris életre kelt. Ez az attrakció sokak tekintetét vonzotta és változatos reakciókkal találkozhattunk. Volt, aki azonnal nevetett és volt olyan is, aki meglepődött.

Köszönjük, hogy ilyen sokan részt vettetek ebben a játékban. Bízunk benne, hogy elnyerte a tetszéseteket és átéreztétek azt a szabadságot, amit a #palmershungary termékei képviselnek.

img_6434_1.jpg

A piaci sikereket láttán a PALMERS nemzetközi központja meglátta a bennünk rejlő potenciált. Az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy az egyedülálló MICHAL NEGRIN világmárka és az exkluzív cipőiről és táskáiról híres KAZAR mellett a cégcsoportunk vezetheti be újra a PALMERST.

Immáron a Kígyó utcában találkozhattok a márkával, új tulajdonossal, új köntösben és új koncepcióval várja vásárlóit. Ha röviden akarnánk megfogalmazni, mit adnak a PALMERS termékei, büszkén mondhatjuk, hogy minőséget és luxust.

img_6380_1.jpg

Köszönjük, hogy ilyen sokan eljöttetek és osztoztatok velünk ezekben a csodálatos percekben. Bízunk benne, hogy elnyerte a tetszéseteket a megnyitó színvonala és szeretni fogjátok a #palmershungary termékeit.

img_6461_1.jpg

Az üzletet itt találod: Budapest, Kígyó utca 5.
Kövesd őket itt!

facebook.com/palmershungary
instagram.com/palmershungary

nevtelen_3.png
Ha tetszett a poszt, gyere a
VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr612327285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása