Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Sentiments Couture Voyage kollekció 2017

2017. március 12. - Antalfy Krisztina

A blog régi követőinek biztos nem cseng újként a Sentiments Couture divatház, hisz már számtalanszor írtam Joó Beatrix luxus minőségű, egyedi ruhakölteményeiről, valamint lélegzetelállító divatbemutatóiról. Természetesen idén tavasszal sem csalódtam benne, ismét egy álomba illő, gyönyörűséges kollekciót tervezett azoknak a nőknek, akik bátran viselik érzelmeiket, nőiességüket.

photocat_38.jpg

Joó Beatrix ezúttal különböző országokhoz, tájakhoz, hangulatokhoz tervezte a ruhákat.

Imádok utazni, legnagyobb szerelmem még mindig Párizs, de legalább ennyire vágyom Rómába és Milánóba is. Mit nem adnék, ha olykor-olykor eljutnék egy-egy luxus utazásra, ahol nagyon magas színvonalú szolgáltatásokat vehetnék igénybe exkluzív környezetben. Ahol az üdülőhely kialakítása álomba illő, a szállodai szoba berendezése gondosan megtervezett, a legjobb minőségű anyagokból készült, a személyzet pedig csak az én kívánságaimat tartja szem előtt, ezzel is növelve nyaralásom élményét.

6q8a0875a_ok.jpg

Ha hozzám hasonlóan te is szeretsz utazni, de mostanában nem lesz időd szabadságra menni, akkor se csüggedj, inkább bújj be a jó meleg paplan alá, egy csésze finom zöld tea, vagy latte társaságával, és képzeletben vegyél részt velem a Sentiments Couture divatház exkluzív utazásán, mely pillanatok alatt elvarázsol, és kiszakít a szürke hétköznapokból, a gyönyörű képeket elnézve pedig legalább egy kis időre nem kell semmi mással foglalkozz, csak a tökéletes pihenéssel.

6q8a124a2a_ok.jpg

A tervező a belülről fakadó önkifejezésből nyeri az inspirációt a ruhakölteményeikhez. A Sentiments alap-vonalvezetése általában letisztult, ezt kombinálja, díszíti fel a márkára jellemző rafinált, érzéki, olykor feltűnő részletekkel a tervező, egészen egyedi ruhakölteményt alkotva ezzel.

6q8a0810a_ok2.jpg

Minden Sentiments ruha finom anyagokból készül, egyedülálló és kiismerhetetlen, akár a hölgyek, akik viselik őket. A ruhák azoknak a hölgyeknek készülnek, akik akarnak és mernek is különbözni az átlagtól, akik bátran vállalják önmagukat, a nőiességüket.

6q8a1143aaa_ok1.jpg

A ruhák amelyek a szépséget és a harmóniát képviselik, egyszerre elegánsak és szenvedélyesek éppen ezért a téma, ami egy - egy kollekciót megihlet a nőiességhez szorosan kapcsolódik.

6q8a1274a1.jpg
6q8a1362aaaa_o.jpg
6q8a0982aaa_ok1.jpg
6q8a1047c.jpg

Fotó: Udvardi Attila
Modell: Csenge/the DIARY management
Sylist: Kiss Márk Smink: Vörös Renáta
Frizura: Szepesi Bence
Szőrme: Furever
További információ:
www.sentimentscouture.com

Go to Milan Fashionweek...#sentimentscouture #couture #milano #fashionweek #milanfashionweek #fashionweek2017 #voyage

SentimentsCouture (@sentimentscouture) által megosztott bejegyzés,

 

nevtelen_3.png
Ha tetszett a poszt, gyere a
VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr5212332585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása