Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

The Naan Design 2017 tavasz-nyár

2017. március 12. - Antalfy Krisztina

A The Naan Design egy olyan fiatal kortárs design márka, mely szem előtt tartja a művészi értékeket és intellektualitást. A naan egy organikus és instant lelki táplálék, mely nélkülözhetetlen a mindennapok rohanó világában, fizikai formában ölt testet ruházaton és kiegészítőin keresztül.

photocat_37.jpg

Elsősorban az eleganciát és modernitást igénylő mai kortárs nagyvárosi nőknek készül, függetlenül korra és testalkatra. A kollekciók darabjai, kiegészítői kézzel készülnek, fókuszban a magas minőségű alapanyagokkal.

A brand alapfilozófiája, hogy minden Nő, kortól és testalkattól függetlenül álmokkal, célokkal, vágyakkal teli és ezekért képes tenni! Ezért minden kollekció egy-egy értéket képvisel, hogy mindenki megtalálhassa azt, mely leginkább közel áll hozzá!

fotorcreated_380.jpg

The Naan Design 2017-es tavaszi-nyári kollekciójára a tiszta mosolyban gazdag úttörő öröm érzése, túlburjánzott formák, izgalommal átitatott belső nyugalom és az élénk üde színek a jellemzőek.

A tervező, Natasa Litvin, mindhárom irányvonal tervezésénél szem előtt tartotta a márkára jellemző értékközpontúságot, mely a különböző kollekciókban más és más módon öltött testet.

fotorcreated_381.jpg

A márka mindhárom - a Pleasure in the Garden, a Plume Touché és a Plume Basic - 2017-es tavaszi-nyári kollekciójára elmondható, igazán merész, erősen vizuális érzékbomba. A kollekciók kampányfotóit átitatja a játékosság, felszabadultság, és vagány nőiesség.

dsc_3762_copy-recovered_copy.jpg
Az izgató narancs, a puha barack és az érzéki babarózsaszín, az ezüst és aranybarna színárnyalatú bőrök és pamutselymek gondoskodnak arról, hogy a hosszú mély téli álomból az ébredés pillanatában feltörő örömkedv ezekkel a vibráló színekkel megfűszerezve igazán felélessze a női lelket.
dsc_3830-recovered.jpgdsc_3800.jpgTovábbi információ:
The Naan Design

nevtelen_3.png
Ha tetszett a poszt, gyere a
VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr8112332529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása