Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

AMNESIA // 2017 tavasz-nyár

2017. március 24. - Antalfy Krisztina

Szexi romantika

Az AMNESIA tavasz-nyári kampányfotóin ismét a márka már jól ismert, kedvenc modellje, a csodálatos Varga-Dobár Éva, és Menyhért Aliz, az Art Models modellje látható. A képek fülledt budoárhangulatot, ugyanakkor nőies frissességet árasztanak.

amnesia_1.jpg

A kollekció fő inspirációja ismét a stílusos, csábító nő, aki az AMNESIA ruhák állandó ihletője. A márka tavasz-nyári kulcsdarabjait nőies lágyság, frissesség jellemzi, és a hétköznapi, elérhető luxust hozzák el viselőjüknek. A csipke, a necc, a tüll bohókás, szexi hangulatot kölcsönöznek a ruháknak. A meghatározó árnyalatok, a pasztellrózsaszín és levendula finomsággal, a fekete-fehér kontraszt pedig erőteljes karakterrel ruházzák fel a romantikus darabokat.

amnesia_2.jpg

A tavasz-nyári szezonban ismét sok olyan alapdarabbal találkozhatnak majd az AMNESIA vásárlók, amik könnyen beépíthetők a már meglévő ruhatárba, variálhatók, ugyanakkor különleges részletekkel, gondos odafigyeléssel készültek. A finom, lágy anyagokból készült nőies darabok mellett az AMNESIA JEANS farmerkollekcióra ismét nagy hangsúlyt fektet a márka.

17498746_1376925319019785_6928479843756778494_n.jpg

A szezon legtrendibb fazonjai kiváló minőségű, természetes alapanyagokból készülnek, és a nadrágok mellett dzsekik, mellények és farmerruhák egészítik ki a választékot. A gardrób nem lehet teljes kiegészítők nélkül: az AMNESIA BAGS kollekcióban a márka a tavasz-nyári időszak sláger táskafazonjait kínálja vásárlóinak. A hétről hétre készülő, izgalmas alapdarabokból dinamikus, jól variálható ruhatár építhető.

amnesia_3.jpg

Kreditek: Fotó: Oleg Borisuk / www.olegborisuk.com Smink: Árpa Karolina Haj: Kozma Norbert / have Styling: Bognár Hajnalka Modellek: Varga-Dobár Éva / Attractive, Menyhért Aliz / Art Models
amnesia_4.jpgamnesia_5.jpgamnesia_7.jpgamnesia_8.jpgamnesia_9.jpgamnesia_11.jpgamnesia_12.jpgamnesia_13.jpgamnesia_14.jpg

nevtelen_3.png
Ha tetszett a poszt, gyere a
VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

Follow my blog with Bloglovin

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr4212367003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása