Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Megérkezett a Springfield 2017-es nyári kollekciója

2017. március 28. - Antalfy Krisztina

Ha nyár, akkor itt a fesztiválszezon, mi pedig készülünk a divatos és kényelmes darabokkal az év legnagyobb bulijaira. Az idei trendek is ennek kedveznek: nem lőhetünk félre a népi motívumokkal díszített felsőkkel és szoknyákkal, amikben egyszerre leszünk vagányak és nőiesek. Legyen szó puplin anyagú ingről vagy vállat szabadon hagyó felsőről, remekül fog illeni a fesztivál szettünkhöz. A laza, etno stílusunkat kihangsúlyozzák a csomókkal, hímzésekkel és érmékkel díszített felsők: ezeket bátran kombinálhatjuk virágmintás A-vonalú szoknyával, push-up farmer sorttal és farmerdzsekivel.
image07.png

A nyári napok nem csak a fesztiválokról szólnak: a hétköznapokra válasszunk  inkább  kényelmes, elegáns darabokat. Stílusunkhoz illően megtalálhatjuk a kedvenc nyárias szettünket a Springfieldnél: egyberészes vagy deréknál kivágott ruhákat, overallokat, ekrü, fehér és sötétkék színekben, esetleg csíkozással. A kényelmes, vékony anyagának köszönhetően a hajnalig tartó, esti bulira is remek kísérőnk lehet. 

Imádjuk a rövid nyári ruhákat? A romantikus kisruhák, gombolós puplin felsők és a vállakat szabadon hagyó blúzok kiemelik a nőiességünket, ráadásul a kényelmes anyagnak köszönhetően átélhetjük benne a nyári szabadság érzését.

image03.jpg

Ha inkább extrémebb elemekre vagyunk, válasszuk a Springfield trópusi kollekcióját ananász, kaktusz és pálmafa-mintás shortokkal és felsőkkel. Csomózzuk össze a derekunknál a színes mintás felsőnket a legvagányabb hatás elérése érdekében!

A Springfield nyári, férfi kollekcióiban az urbánus, sportos és romantikus stílusok kedvelői is megtalálhatják a kedvenceiket. A márkától megszokott laza, városias elemek mellett színes, vidám ingekkel találkozhatunk.
image04.jpg

A rózsaszín és az indigó használat mellett nyáron nagy hangsúlyt kapnak a színes, könnyed nadrágok és a keményre mosott farmer shortok. Ha pedig szeretnénk megvillantani a vagányabb énünket, javasoljuk a trópusi mintákat és a mély kivágásokat.

A Springfield férfiaknak szánt, „Játszótér” kollekciója inkább a sportosabb irányt erősíti a piros-sárga-kék-fehér színpalettájával. A színeket tökéletesen ellensúlyozza a sötét alap kombinálva a csíkokkal, mintákkal és a számokkal kevert grafikai elemekkel.
image01.jpg

Ki mondta, hogy nyáron felejtsük el a sötét színeket? A Springfield véget vet ennek a közhelynek: igazi urbánus stílusban, fehér és szürke elemeket ötvöz hűvös színekkel. Viseljünk bátran egyszínű, elasztikus derekú shortokat és világos ingekkel absztrak vagy geometrikus mintákkal – ideális választás napközben, munkában és az esti partiban egyaránt.

Ha a színek szerelmesei vagyunk, akkor is megtalálhatjuk a kedvenceinket: a Springfield nyáron egy merész kollekcióval is előrukkolt a strandszezon szellemiségében. Strand és szörf ihlette grafikák, háromnegyedes ujjú, vékony pamut ingek – így hozzánk illően laza darabokban tölthetjük a nyarat.

További információ:
www.myspringfield.com
www.facebook.com/Springfield
http://twitter.com/springfieldmw
http://instagram.com/springfieldmw
www.youtube.com/canalspf
nevtelen_3_98.png

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr3012379215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása