Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 Arena tipp, hogy biztosan jól járj

2017. március 31. - Antalfy Krisztina

A tavaszi kuponakciók remek lehetőséget kínálnak, hogy végre felfrissítsd a gardróbod, és azokat a darabokat is jó áron szerezd be, amelyekkel már régóta szemezel. Érdemes azonban tudatosan felkészülni a shoppingolásra, hogy a végén valóban jól járj. Ha megfogadod az Arena Plaza tippjeit, biztosan elégedetten térsz haza a kuponnapokról!

arena_tavasz.jpg

1. Leltározz!

Gyakran esel abba a hibába, hogy elcsábulsz egy-egy extravagáns ruhadarab láttán, amit aztán csak félévente veszel fel? A kedvenc fehér pólód bezzeg már untig hordtad – de ha egyszer úgy passzol mindenhez, nem igaz? Éppen ezért megéri néha basic darabokra is beruházni, amik jól variálhatóak a hétköznapokban, és sosem mennek ki a divatból. Mérd fel, hogy miből van hiány a gardróbodban: laza felső, kényelmes tornacipő, netán sötétkék farmer? A tavaszi kuponnapokon ezeket is mesés kedvezményekkel szerezheted be az Arena Plazában!

nothing-to-wear.gif

2. Addig nyújtózkodj…

A szuperebbnél szuperebb kedvezményeknek nagyon nehéz ellenállni, de ha azt szeretnéd, hogy ne csak az esztelen költekezésről szóljon ez a néhány nap, mindenképpen tervezd meg előre a költségvetésed. A legjobb, ha már 1-2 héttel az akciós napok előtt elkülönítesz egy „shopping alapot”, és megfogadod, hogy ezen felül semmiképp sem költesz. Nem állítjuk, hogy könnyű lesz megállni, de hidd el, hó végén nagyon hálás leszel érte magadnak. 

200.gif

3. A kulcs: aprólékos tervezés

Ahhoz, hogy a maximumot kihozhasd a kuponnapokból, mindenképpen célirányosan vásárolj! Vágd ki előre a kuponokat, amiket biztosan szeretnél felhasználni, és rendezd őket sorrendbe aszerint, hogy az adott üzlet hol található. Ebben egyébként egy speciális, kifejezetten a tavaszi kuponnapokra készített Arena térkép is a segítségedre lesz!

tenor_1.gif

4. Mire szól a kupon?

Kerüld el a kellemetlen meglepetéseket, és alaposan nézz át minden kupont, hogy mire is szól pontosan! Előfordul, hogy a kedvezmény csak egy választott termékre vonatkozik, nem pedig a vásárlás teljes összegére. De az is megeshet, hogy csak bizonyos kollekció darabjainál lehet beváltani, illetve hogy a leértékelt termékek kiesnek a körből. Ha felkészülsz ezekre, sok bosszús percet megspórolhatsz magadnak!

shop3.gif

5. Szólj a barátnőidnek is!

Több szem többet lát! De nem csak ezért éri meg barátnőkkel érkezni a kuponnapokra – a nagy forgatagban nem mindig tudunk helyesen mérlegelni, ilyenkor pedig nagyon jól jön, ha valaki segít szelektálni a kiválasztott darabok között. Ráadásul a fárasztó shopping-túra után szuper barátnős programok is várnak Rátok az Arena Plazában: a Stílussarokban szépség- és divatszakértők segítségével újulhattok meg, közös fotót készíthettek a fotófalnál, majd egy frissítő masszázzsal zárhatjátok a kellemes napot!

gossip-girl-shopping.gif

További információ:
Aréna Pláza

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr3812390707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása