Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ennyire fergeteges volt az idei Tezenis Show!

2017. április 09. - Antalfy Krisztina

TEZENIS NYÁR 2017- Fehérnemű és Fürdőruha Kollekció bemutató

Április 4-én a Calzedonia Csoport auditóriuma fénnyel elárasztott sivataggá alakult át - a Tezenis nyári divatbemutatója egy nemzetközi fesztivál hangulatát idézte fel, a bemutatón egy hazai sztárvendég, Rubint Rella is részt vett.

img_9696.jpg

A látványos show a 2017-es nyári kollekciót mutatta be, egy kaleidoszkópikus utazást a TEZENIS nyárba. Egy utalás a mai fesztiválokra, ahol új trendek és stílusok születnek.Különleges tehetségek, előadók és gyönyörű modellek egész serege vezette be a közönséget a márka élettel, színekkel teli világába, ahol a szabadság az első számú életérzés.

show_4april-dv1_5884.JPG

A kollekciót is intenzív, élénk színárnyalatok jellemezték, valamint a modellek sminkjét és haját is (a hairstyling COTRIL munkáját dicsérte). Erős tónusok és nagy hangerő – pszichedelikus neonfények, kromatikus ragyogás árasztotta el a színpadot.

show_4april-dv1_5907.JPG

Az új nyári darabok fesztiválszetteként voltak bemutatva, olyan kiegészítőkkel, mint a szíjak és láncok, de a valódi nyári strandparti életérzést is felidézték. Az igazi sztárok a meleg földszínek, a horgolt és fodros részletek voltak, pehelykönnyű anyagokkal kombinálva – a kezeslábasok és rövidnadrágok crop topokkal párosítva.

show_4april-dv1_5949.JPG

A tengeri témák visszatértek a kollekció egy részében, csillag nyomatok, csíkok és bandana kendők formájában, valamint egy csipetnyi szigetvilági hangulat is, stilizált pálmákkal és színes geometrikus formákkal. A katonai stílust a sárga és a málnavörös keltette új életre, Kuba ihletésére. A fodrok, a fonott elemek is megadták meg az alaphangot - fiatal, modern darabok vonultak fel az élénk színforgatagban.

A 2017-es nyár jellegzetes képeként, a flamingó rózsaszín is megelevenedett a Tezenis kollekciójának egy ruhadarabjában, ami biztos hogy a szezon ikonikus darabja lesz. Fehérnemű, mint a felsőruházat egyre szervesebb részévé válik a megjelenésnek, ez a bemutatón is kiderült.

show_4april-dv1_5971.JPG

A show egy hatalmas fesztivál energiáját, vibrálását idézte fel, egy olyan világét, ahol a titkos álmok életre kelnek. A divat, az előadók és a zene világa találkozott ezen a meglepetésekkel teli eseményen, amelynek a közönség is résztvevőjévé válhatott.

A kollekció

A Tezenis tavasz/nyári kollekciója a jövőbe tekint, amely formákkal, anyagokkal és színekkel kísérletezik. Ahogy a márka DNS-se is mutatja, a ruhák fiatalosak, tudatosak és élesen trendbe vágóak, sajátos figyelmet fordítva az újonnan indított online divatra, a közösségi hálóra és véleményformálóira. A darabok célja a fiatalság, ironikus közönség amely sosem veszi magát túl komolyan.

show_4april-dv1_6176.JPG

A fehérneműk körébe visszatérnek a best-seller push-up melltartók, mint a háromszög melltartó, vagy a balkonettek és a body-k is, melyek már nem csak fehérneműként tündökölhetnek, de egy outfit igazi sztárjává is válhatnak. 

showsera_4april-dv1_6191.JPG

Az anyagok egy új értelmezést adnak a klasszikus fogalmának. A csipke nyomatokkal frissül, valamint a 80-as évek patch-ei is új megjelenést kapnak. Az átlátszóság is lapfogalma a fehérnemű trendnek, míg a színpaletta a klasszikus feketét, a nude színeket és az ultra modern virágmintákat is magába fogalalja.

További információ:
TEZENIS

 

nevtelen_3.png
Ha tetszett a poszt, gyere a
VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6212414433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása