Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Csak egy kattintásra vagy a valódi stílustól

Cipőpláza 2017 tavasz-nyár

2017. április 12. - Antalfy Krisztina

Egy nőnek sosem lehet elég cipője. Persze télen is vannak remek darabok, amiket elővehetünk a gardrób mélyéről, de a jó idő beköszöntével már valóban tobzódhatunk a szebbnél-szebb cipőkben, pántos szandálokban és színes papucsokban. A Cipőplázának köszönhetően pedig kifejezetten stílusosnak ígérkezik az idei tavaszi-nyári időszak. Láttad már az új kollekciót?  

fotorcreated_440.jpg

A múlt heti sajtóeseményén testközelből is megcsodálhattam a Cipőpláza tavaszi kollekció első darabjait. Az új modellek pillanatok alatt levettek a lábamról, melyek egytől-egyig a közelgő szezon nemzetközi divattrendjeit testesítik meg.

fotorcreated_441.jpg

A nemzetközi márkák közül leginkább a Montonlli szépségek gazdag kínálata ejtette rabul a szívem, melyek között egyaránt találhatók elegáns alkalmi cipők, kényelmes hétköznapi lábbelik és casual stílusú különlegességek is.

fotorcreated_442.jpg

A női cipők terén a tavaszi kollekció uralkodó színe továbbra is a finom, meleg és nagyon nőies bézs, vagy homok szín. Ebből az árnyalatból nem lesz hiány körömcipőkből, tűsarkú cipőkből, ill. kényelmes, vastag sarkú szandálokból sem, amihez akár egy sikkes táskát is választhatunk a Cipőpláza oldaláról.

fotorcreated_443.jpg

Azonban, ha szeretnéd a tavaszi megjelenésedet egy kicsit felfrissíteni, színesebbé tenni, akkor is érdemes szétnézni a márkák széles kínálata közt, hisz olyan élénk és intenzív színek közül válogathatsz, mint a türkiz, vagy királykék, a divatos pasztell rózsaszín, a menta, a korall, na meg – személyes kedvencem – a kanári sárga és a játékos pink.

fotorcreated_444.jpg

Amennyiben a magas sarkú és a vékony pántos lábbeliket nem érzed túl közel magadhoz,  ne csüggedj, hisz az elegáns, nőies darabok mellett sportos stílusban is nagyon sok divatos modellt találhatsz. Klikkelj még most ide: Cipőpláza!

fotorcreated_445.jpg

Márkáról:

A Cipőpláza Magyarország talán legismertebb cipőwebáruháza. Itt megtalálod a legtöbb ismert márkát egy helyen, kiegészítve olyan brazil márkákkal együtt, melyek sehol máshol nem kaphatók. 2012-től már a nemzetközi online piacon is megjelentek, Ausztriában, Szlovákiában, Romániában, Horvátországban, Szlovéniában és Csehországban. A külföldi országokban Shoecocktail néven találkozhattok a Cipőpláza kínálatával.

További információ:
Cipőpláza

nevtelen_3.png
Ha tetszett a poszt, gyere a
VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr4212418759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása