Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Merj álmodni! Fedezd fel Pandorf stílusos világát!

2017. április 12. - Antalfy Krisztina

Még nagyobb lett a Pandorfi Designer Outlet

A McArthurGlen, Európa vezető Designer Outlet tulajdonosa április 11-én átadta 5.500 négyzetméteres Phase V részlegét a parndorfi Designer Outletben; ezzel 36.500 négyzetméteresre bővült a világmárkák outletjének összterülete. Az üzletközpontban olyan exkluzív divatbrandek kaptak otthont a meglévő 160 mellett, mint az Under Armour, Peak Performance, Scotch & Soda, Birkenstock, Rich & Royal, Mey Underwear, Christ, Patrizia Pepe, Clarks, Rolling Luggage, Wiesnkönig, Vingino és a Designer Pop-Up Store, ahol osztrák tervezők mutatják be a munkáikat.

33931034586_5959fb3c12_z.jpg

 

Under Armour, Peak Performance, Clarks, Scotch & Soda – többek között ezekkel a világmárkákkal bővülve nyílik meg a McArthurGlen Designer Outlet Parndorf legújabb, ötödik részlege.

A Phase V 15 új üzletével külön hangsúlyt fektet a sportra és az egészséges életmódra; az Under Armour, Peak Performance, Christ vagy a Rolling Luggage tökéletesen kiegészítik a központ eddigi sport, kültéri és stílusmárkák kínálatát. A frissen bemutatott üzletekhez még több márka csatlakozik a következő pár hónapban, illetve éttermek és kávézók nyílnak, így az új üzletek száma eléri a húszat. Emellett április 11-i nyitással július 1-ig egy különleges Designer Pop-Up Store bemutatást nyújt az osztrák divat és design világába.
parndorf_designer_outlet.jpg

„A parndorfi Designer Outlet kulcsfontosságú partner a régióban és egy határokon átívelő központ a vásárlóknak” – mondta Henrik Madsen, a McArthurGlen észak-európai vezérigazgatója. – „Célunk, hogy a látogatóknak átadjuk az egyedi McArthurGlen élményt: magas-minőségű márkamixet, változatos gasztronómiai és szórakozási lehetőségeket, és természetesen a hatalmas megtakarításokat az év minden napján.”
33842340421_c3c0fa1045_z.jpg

A népszerű outletben 19 éves története alatt 53 millió látogató fordult meg. Több mint 160 designer bolt, 10 kávézó és étkezde biztosítja a tökéletes vásárlással eltöltött nap élményét. A központ olyan világszintű luxus, prémium és életmód márkáknak ad otthont, mint a Furla, Calvin Klein, Escada, Liu Jo, Liebeskind, Diesel, Coach, Armani és a Karl Lagerfeld.

33587196200_746708b7ab_z.jpgTovábbi információ:
Designer Outlet Pandorf

nevtelen_3_101.png
Ha tetszett a poszt, gyere a
VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr3112419143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása