Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Süel Divatbemutató 2017. tavasz

2017. április 18. - Antalfy Krisztina

Ki mondta, hogy a kötött darabokat a jó idő beköszöntével el kell süllyesztenünk gardróbunk mélyére, és csak a nagy mínuszokban vehetjük ismét elő? Szívemhez közel álló egyik divatmárka, a Süel ugyanis nem csupán a fogvacogtató téli időszakban álmodja ránk a kötött darabokat, hanem a tavaszi szezonra is különleges szépségekkel lépett a kifutóra!

2017041422.jpg

Bár a mostani időjárás nem épp a gyönyörű, napsütéses, virágzó tavaszt tükrözi, nem árt, ha már most beszerzünk néhány igazán színes, élénk színű Süel kreációt, amit aztán örömmel kaphatunk majd magunkra egy rohanós reggelen, vagy ráérős összejöveteleken.

img_8672.jpg

Az idei Süel Knitwear lovers paradise kollekció ismételten tele van nőies, vidám és szuperdivatos kreációkkal.

img_8802.jpg

A tavaszi kollekcióból nem hiányozhatna a romantikus fazonú, pasztell árnyalatok, melyek csipkehatású patchworkként vagy fodros változatban születtek újjá a márka tervezőjénél, Csillag Zsuzsinál...

img_8818.jpg

Az idei szezon darabjait remekül tudod kombinálni akár elegáns, klasszikus, irodai darabokkal, vagy sportosabb, lazább kiegészítőkkel.

img_8927.jpgimg_8941.jpgimg_8964.jpg

Idén továbbra is divatban maradnak a '70-es évek kézimunkái, így nem csoda, hogy a Süel kollekciójában is találunk néhány egyedi ruhát, fürdőruhát és lenge strandruhát...
img_8974.jpgimg_8983.jpg
További képek a bemutatóról:
img_8968.jpgimg_8987.jpgimg_9008.jpg
További információ:
SÜEL 

nevtelen_3.png
Ha tetszett a poszt, gyere a
VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2612434203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása