Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Anyák napi ötletek a Springfieldtől

2017. május 02. - Antalfy Krisztina

Utolsó pillanatos ajándékötletek

Már csak pár nap és itt van Anyák napja! Hiába fogadjuk meg minden évben, hogy jövőre a lehető legkülönlegesebb ajándékokkal kápráztatjuk el édesanyánkat, végül mindig az utolsó pillanatban, vasárnap reggel vesszük meg a legkevésbé kókadozó virágcsokrot. Ha idén sem készültünk előre, akkor se essünk kétségbe: a Springfield most összegyűjtött 3+1 mesés ötletet, amivel igazán különleges Anyák napját varázsolhatunk.
fotorcreated_478.jpg

Otthon-vendéglő

Minek kellene étterembe mennünk, ha akár az otthonunkba is elhozhatjuk? Persze, ha amatőr szakácsok vagyunk, nem Wellington bélszínnel kell kezdeni. Csapjuk fel a szakácskönyvet, válasszuk ki anyukánk valamelyik kedvenc ételét – persze szánjuk rá az időt és kövessük a lépéseket, nehogy a végén egy égett sült hús legyen az ebéd. Készítsük elő egy kis dekorációval és tálaljuk királyi módon: meglátjuk, hogy akár csak egy túrós tésztáról van szó, imádni fogja.

 springfield_1_1.jpg

Shopping day

Mikor vásároltunk utoljára közösen az anyukánkkal? Irány a pláza, és csapjuk egy igazi anya-lánya napot! Vegyünk egy kávét, és nézzük végig az üzleteket! A Springfieldben biztosan megtaláljuk a kedvenceinket: a fiatalos, mégis laza eleganciát tükröző virágos ruhadarabok és ingek kiváló választások lehetnek a korai nyári hónapban. Szerezzünk be hozzá egyen-kiegészítőt – ez lehet a mi titkos, összetartó szimbólumok.  Utána pedig jól fog esni egy finom, pihentető ebéd.
springfield_2_1.jpg

Vissza a múltba! 

Szedett-vedett játszótér rakétás csúszdával, a legfinomabb sarki fagyizó… Számtalan olyan helyszín van gyerekkorunkból, amiket anyukánkkal látogattunk meg nap, mint nap. Szervezzünk egy emléktúrát és járjuk végig közösen ezeket az emlékezetes helyeket! Higgyük el, mindkettőnknek csodás élmény lesz „visszatérni a gyerekkorunkba” és felidézni a hozzájuk kapcsolódó emlékeket – ráadásul még a várost sem kell elhagynunk hozzá.
18010687_10155012267671006_6046521101991452358_n.jpg

Maratoni filmtúra

Ki mondta, hogy Anyák napján kötelező kimozdulni? Vegyük fel a kényelmes, otthoni ruháinkat, készítsük elő a kedvenc romantikus filmjeit, két tál rágcsálnivalót és üdítőt és kapcsolódjunk ki közösen. Mindkettőnknek könnyebb lesz, hogy nem kell a mindennapos teendőkre koncentrálnunk, csak pihennünk, élvezhetjük a nassolást és elmerülhetünk a kedvenc történeteink világában - közösen. Nem ilyen egy tökéletes nap? 

Who's ready for stripes? We wear them even on weekends! Yours 24/7 comfy looks are at myspringfield.com

SPRINGFIELD (@springfieldmw) által megosztott bejegyzés,

A SPRINGFIELDRŐL

A Springfield lánc 65 országban 908 üzlettel rendelkezik és a Cortefiel Csoporthoz tartozik. Vezető márka  a divatszektorban, egy olyan kereskedelmi hálózat tagjaként, amely 2081 áruházzal képviseli magát 86 országban négy láncon keresztül: Cortefiel, Pedro del Hierro, Fifty Factory, Springfield és Women´secret.

További információ:
www.myspringfield.com
www.facebook.com/Springfield
http://twitter.com/springfieldmw
http://instagram.com/springfieldmw
www.youtube.com/canalspf

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9712474075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása